A MURIT Tudor Postelnicu, FOSTUL ŞEF AL SECURITĂŢII. Răpus după o lungă suferinţă. News alert

12 august, 2017

Tudorel Postelnicu, fostul şef al Securitatii de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu a murit sâmbătă, în urma unei lungi suferinţe, conform unor surse apropiate acestuia.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

AMANTA FATALĂ, EXECUTATĂ pentru SPIONAJ, după ce A AVUT Europa LA PICIOARE. Mata Hari, de la DANSURI EROTICE la SPIONAJ

Pe 15 octombrie 1917, o dubiță militară de culoare gri a părăsit închisoarea Saint-Lazare, din Paris. În ea se afla, încătușată, o femeie de 41 de ani, cu cetățenie olandeză,

California: 40 de persoane au murit în incendii, alte sute sunt date dispărute, 100.000 de oameni au fost evacuaţi

40 de persoane au decedat în incendiile care afectează de aproape o săptămână statul american California, relatează BBC. Sute de persoane sunt date dispărute, iar peste 10.000 de pompieri

Ophelia a devenit uragan de categoria 3, după ce a trecut de Insulele Azore şi se îndreaptă spre Irlanda

Uraganul Ophelia, format în zona centrală a Oceanului Atlantic, a fost clasat de categoria 3, după ce a trecut sâmbătă seară în Insulele Azore, iar luni va ajunge în Irlanda, relatează CNN.

Hagi, mesaj către Gigi Becali după ce l-a exclus pe Alibec din lot! "Regele" îi învață pe steliști cum să procedeze: "Mi-am dat seama de asta"

Gică Hagi nu e de acord cu măsura luată de FCSB în cazul Alibec, excluderea din lot după evenimentele petrecute la meciul pe care roș-albaștrii l-au terminat la egalitate cu Voluntari.

„Inspectia Judiciara există pentru A VĂ APĂRA PE VOI DE NOI”. Magistrați în apărarea IJ, după atacul șefei DNA de vineri

Magistrații din România apără instituția Inspecției Judiciare, în contextul schimbărilor propuse de Ministrul Justiției.