Adevărul Live, ora 14.00. Scandal strategic la Washington: perspective incerte

19 mai, 2017

Nu este vorba doar despre un scandal enorm, alimentat zilnic cu noi elemente care explodează din ce în ce mai spectaculos. Nu mai este vorba nici măcar despre perspectiva, deja evocată de unii, de demitere a preşedintelui SUA. Este vorba, pe fond, despre o problemă infinit mai gravă, anume că, cel puţin în acest moment, există doar perspective incerte în ce priveşte modul în care va fi rezolvat scandalul strategic de la Washington.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

SCANDAL URIAȘ și ANCHETĂ după apariția FILMULEȚULUI cu „Flore Salalidis goală și polițiștii”. Vedeta vorbește pentru prima dată despre INCIDENT! VIDEO INCENDIAR!

Un scandal uriaş a izbucnit după ce Flore Salalidis a fost filmată dezbrăcată alături de doi poliţişti care au mers să îi ceară explicaţi pentru că o vecină i-a făcut reclamaţie cu

Adevărul Live, ora 14.00. România în Zona Euro: Basmul cu Cocoşul Roşu sau perspectivă realistă?

O întrebare care nu este numai teoretică, deoarece Coaliţia de guvernământ a anunţat, cu maximă precizie şi încredere, că ţara noastră va adera la Zona Euro în 2024.

LIVE Dezbatere „Historia”: Martha Bibescu, prinţesa fatală a unei Europe apuse

A te naşte femeie în România sfârşitului de veac XIX nu părea să fie cea mai fericită soartă pe care ţi-o putea hărăzi Dumnezeu.

LIVE TEXT. Ponta face conferință pe Facebook pentru a răspunde acuzațiilor lui Dragnea și Vanghelie!

Aflat în plin război cu Liviu Dragnea, ex-premierul Victor Ponta – acuzat, de fostul primar Marian Vanghelie, că a negociat arestarea și condamnarea unor grei ai PSD – face conferință pe

EXCLUSIV Interviu cu jucătorul numit mafiot de Gigi Becali după ce îi oferise contract pe viață: "La urechile lui nu ajungea adevărul" » Poveste-șoc din Rusia: "În avionul prăbușit puteam fi eu"

Janos Szekely se apropie de 35 de ani. Ultimii 3 i-a petrecut departe de România, în Italia, unde s-a stabilit cu familia. Se gândește la retragere, având alte proiecte