Administraţia Trump ia măsuri pentru a limita cererile de azil ale migranţilor

09 noiembrie, 2018

Administraţia Trump a făcut un pas major, joi, pentru a limita cererile de azil venite din partea imigranţilor, înaintând o reglementare care-i face pe indivizii care trec graniţa de sud a SUA în mod ilegal neeligibili pentru azil, informează Reuters.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Anunț DECISIV pentru ROMÂNII din Marea Britanie. Se ELIMINĂ o TAXĂ

Theresa May a făcut un anunț extrem de important pentru toți Românii din Marea Britanie. Taxa de 65 de lire sterline percepută cetăţenilor comunitari va fi eliminată.

Rușii avertizează! Dezastru total pentru întreaga omenire: Ne va afecta pe toți

Dezastru total pentru întreaga planetă! Potrivit oamenilor de știință ruși, planeta Pământ este în pericol. S-a descoperit un asteroid, numit Zeul Egiptean al Haosului și Întunericului.

WhatsApp limitează capacitatea utilizatorilor de a distribui mesaje pe platforma sa, pentru a combate ştirile false

WhatsApp a limitat capacitatea utilizatorilor de a distribui mesaje, după criticile că platforma sa este utilizată pentru a răspândi informaţii false şi zvonuri şi, uneori, la instigarea la

USR, ultima lovitură pentru PSD. Se cere INTERVENȚIA Comisiei de la Viena. Ce se va alege de PARTIDUL lui DRAGNEA

USR a solicitat Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) notificarea Comisiei de la Veneţia în privinţa noilor ordonanţe de urgenţă în domeniul justiţiei pe care le pregăteşte

Vești proaste pentru români! Se întorc ninsorile: Care vor fi zonele cele mai afectate

Vești proaste pentru români. Marți vremea va fi destul de neplăcută, se întorc ninsorile, iar în aceste zone se va lăsa un strat consistent de zăpadă.