Alegeri Franţa. Centristul Emmanuel Macron conduce în ultimele sondaje

21 aprilie, 2017

Cu două zile înainte de alegerile prezidenţiale din Franţa şi după ultima dezbatere televizată de joi seara, candidatul centrist Emmanuel Macron urcă în sondaje, potrvit unui sondaj realizat de Elabe, înaintea atacului de la Paris. Liderul En Marche a lasat în urmă trioul Le Pen-Fillon-Mélenchon, dar rezultatele sunt tot strânse, totul fiind posibil de duminică.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Alegeri anticipate în Turcia. Ce s-ar putea întâmpla după dublul scrutin prezidenţial şi legislativ de duminică

Turcia votează duminică într-un dublu scrutin prezidenţial şi legislativ, considerat o provocare electorală majoră pentru preşedintele în exerciţiu Recep Tayyip Erdogan, aflat la putere de

Italia devine ŢINTA tărilor UE care sunt PRO MIGRANŢI: Dupa Franţa atacă Spania: „Egoismul italienilor se poate răspândi"

După disputa dintre Macron și Salvini, premierul spaniol Paedro Sanchez lansează acuzații grave împotriva guvernului italian cu privire la problema migranților.

Ultimele momente ale starului YouTube împușcat mortal. VIDEO

Ultimele clipe ale vedetei YouTube, care a fost împușcat mortal de iubita lui în timp ce filmau un material, au fost dezvăluite.

Alegeri controversate în Turcia. Opoziţia denunţă tentative de fraudă electorală

Principalul partid de opoziţie turc a denunţat tentative de fraudă în timpul alegerilor legislative şi prezidenţiale anticipate care au loc duminică în Turcia, informează AFP.

Alegeri anticipate în Turcia. Opoziţia denunţă tentative de fraudă electorală

Principalul partid turc de opoziţie a denunţat tentative de fraudă la alegerile parlamentare şi prezidenţiale anticipate care au loc, duminică, în Turcia, relatează Le Nouvel Observateur.