Angela Merkel şi-a început campania electorală promiţând şomaj sub 3% şi deficit zero

12 august, 2017

Cancelarul german Angela Merkel şi-a început sâmbătă campania electorală pentru alegerile generale din 24 septembrie cu promisiunea ca, până în 2025, rata şomajului să se situeze sub 3% şi cu menţinerea unui deficit zero, informează EFE.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Angela Merkel

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Povestea sikhului Kumar Varman Singh, descendentul marelui guru Gobind Singh. Horoscopul lui Angela Merkel. Horoscop

Horoscop Doamna Angela Dorothea Merkel, născută Kasner, mutti Merkel, sau Angela die Grosse cum îi se spune, cu admiraţie şi preţuire, de către tinerii germani, împlineşte astăzi 64 de ani.

Steagurile pentru CAMPANIA lui TRUMP din 2020, produse în CHINA

O fabrică din China confecţionează drapele americane şi steaguri pentru campania TRUMP 2020 în plin război comercial.

Croații au jucat 52 de minute în plus și au alergat cu 7 kilometri mai mult decât francezii: ”Puși sub presiune de la început, vor ceda!”

Dalici și jucătorii lui sunt convinși că vor fi gata de finală, dar un francez avertizează: ”Nu vor fi proaspeți fizic. În plus, stresul a fost enorm. Ar fi inuman să mai ajungă o

BOMBA ANULUI în JUSTIȚIE! FSANP: A început URMĂRIREA PENALĂ pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader. Acuzațiile sunt FOARTE GRAVE!

Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cauză fiind declanşată urmărirea penală in

Creştere de 4,5% pentru economia românească în 2018 şi deficit bugetar de 3,4% din PIB

Comisia Europeană (CE) a menţinut estimările referitoare la creşterea economiei României în 2018, la 4,5%, iar pentru 2019 se aşteaptă la un avans de 3,9%.