ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. A apărut al treilea candidat la șefia PNL

21 aprilie, 2017

După Cătălin Predoiu și Ludovic Orban, un al treilea liberal a anunțat că vrea să candideze pentru funcția de președinte al PNL. Este vorba despre un lector al Facultății de Drept a Universității Ecologice din Capitală.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Olga Tudorache, ultima reverenţă pe scena lumii. POVESTEA UNEI FOTOGRAFII

Doliu în teatrul românesc: marea actriţă Olga Tudorache a încetat din viaţă, în noaptea de 17 spre 18 octombrie, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, la o săptămână după

Al TREILEA RĂZBOI MONDIAL? Motivul REAL pentru care KIM JONG-UN şi-a ieşit din minţi şi vrea să DISTRUGĂ SUA

Tensiunile dintre Coreea de Nord şi SUA sunt într-o continuă creştere de câteva luni, ambii conducători făcând diferite gesturi pentru a-şi arăta supremaţia.

ULTIMA GAFĂ a preşedintelui american, nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Ce a făcut TRUMP de această dată

Acuzaţiile sunt foarte dure pentru un preşedinte şi i-ar putea afecta cariera. Donald Trump este acuzat că ar deţine un tablou fals, în timp ce opera reală de artă se află la un muzeu.

AL TREILEA SEX – Recunoscut OFICIAL în Statele Unite

California a devenit primul stat american care a recunoscut sexul „non-binar”. Acesta poate fi trecut la cerere în documentele oficiale.

Nu s-a VĂZUT așa ceva de la FACEREA LUMII. Sau de la EUGLENA VERDE. AL TREILEA SEX, RECUNOSCUT OFICIAL în SUA

California a devenit primul stat american care a recunoscut existența unui sex „non-binar”. Acesta poate fi trecut la cerere în documentele oficiale.