Aperitiv cu SÂNGE de COBRĂ și șoareci la cină. 140 de țări vizitate în 14 ani. Imagini FASCINANTE

12 august, 2017

Au pus piciorul pe toate continentele. Au văzut ambele aurore, cea boreală și cea australă. Au dormit în deșert, au mâncat șoareci și au băut sânge de șarpe. Au amintiri cât alții într-o sută de vieți. Un bărbat adevărat și o femeie așijderea.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

FOTO "Îngerașul" de la Victoria's Secret e pasionat de gimnastică: imagini sexy

Americanca Taylor Hill e o tânără de 21 de ani, înaltă (1,79 m) și frumoasă (ochi verzi), care are cele mai bune contracte în modelling și prezintă colecții de top ale

FOTO Ana Ivanovici nu și-a pierdut senzualitatea și a postat noi imagini provocătoare: "Pregătiți de Crăciun"

Fosta jucătoare de tenis Ana Ivanovici reprezintă o mare atracție pentru revistele de modă chiar și în condițiile în care e gravidă în luna a 7-a. Ea a postat recent o

IMAGINI DE GROAZĂ! Un băieţel de opt ani A SUPRAVIEŢUIT după ce a fost ZDROBIT de un camion

Imagini de coşmar în sud-vestul Chinei. Un băieţel de opt ani a supravieţuit după ce a fost călcat de un camion şi zdrobit sub roţile acestuia.

Imagini EXTRAORDINARE din ARMATA RUSĂ. HAOSUL din fotografii pare IREAL - Galerie FOTO

Rusia reprezintă una dintre cele mai puternice țări din lume, iar adversarii politici se tem de puterea militară pe care armata lui Vladimir Putin o poate desfășura.

ATENȚIE, imagini cu un impact emoțional puternic! Un CHINEZ a căzut în GOL de la 207 metri - VIDEO

Scene tragice în lumea pasionaților de senzații tari. Unul dintre cei mai cunoscuți practicanți de parkour a murit după ce a căzut în gol.