Atac al lui Marica la adresa selecționerului Daum: "M-a deranjat foarte mult! Nu mai cred în el"

12 august, 2017

Ciprian Marica a lansat un atac dur la adresa selecționerului Christoph Daum și spune că antrenorul neamț nu poate construi nimic la echipa națională. "M-a deranjat foarte mult și mă deranjează atitudinea lui Daum. Dacă l-am susținut când a venit, în momentul de față, nu mai cred în Daum. Nu cred că poate construi o echipă națională, iar asta o vedem cu toții. Sunt convins că sunt mulți români care i-ar putea lua locul.

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

ORBAN, atac la adresa lui PONTA. Ce spunea DEPUTATUL PNL despre KOVESI acum câțiva ani

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, că decizia premierului Victor Ponta de a o propune pe Laura Codruta Kovesi la șefia DNA reprezintă o trădare a cetățenilor care au votat USL.

CUTREMUR CIUDAT în ROMÂNIA. Mișcări TECTONICE la o ADÂNCIME FOARTE MICĂ

Un cutremur ciudat a lovit România sâmbătă în jurul orei 12:00. Mișcările tectonice la o adâncime foarte mică au provocat unul dintre cele mai mari seisme din acest an.

PERICOL pe ȘOSEA, în Moldova. Cisternă cu 23 de tone de COMBUSTIBILI foarte EXPLOZIVI, răsturnată

O cisternă încărcată cu peste 20 de tone de combustibili ce pot să producă explozii devastatoare s-a răsturnat sâmbătă în județul Neamț.

EXCLUSIV Cornel Dinu e tranșant: ”Suntem pe fundul prăpastiei” » Atac la Mircea Rădulescu: ”Nenorocirea e că a preluat și a compromis școala de fotbal

GSP a publicat vineri informația că Gică Popescu a vrut să participe la examenul pentru licența A de antrenor, dar a fost șocat când a fost anunțat că trebuie să susțină niște

EXCLUSIV Cornel Dinu e tranșant, după scandalul licenței de antrenor: ”Suntem pe fundul prăpastiei” » Atac la Mircea Rădulescu: ”A compromis școala de fotbal"

GSP a publicat vineri informația că Gică Popescu a vrut să participe la examenul pentru licența A de antrenor, dar a fost șocat când a fost anunțat că trebuie să susțină niște