Atac suspect asupra fondatorului NEPI Rockcastle: Acţiunile firmei s-au prăbuşit

15 februarie, 2018

Compania NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România după valoarea activelor gestionate, a pierdut circa 40% din valoarea acţiunilor de la începutul anului şi până acum, după ce un broker sud-african a acuzat unul dintre fondatorii firmei de tranzacţii suspicioase.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Gică Hagi lansează un ATAC DUR: „Câte am câștigat noi și câte ai câștigat tu? Vrei să te acoperi față de domnul patron?”

Gică Hagi a reacționat vehement, după ce șeful Centrului de Copii și Juniori al clubului Dinamo s-a plâns că „roș-albii” sunt ignorați de selecționerii echipelor naționale.

Raport al Pentagonului: China şi-a extins operaţiunile cu bombardiere şi se antrenează pentru atacuri

Forţele militare ale Chinei şi-au extins operaţiunile cu bombardiere în ultimii ani, „antrenându-se pentru atacuri“ contra Statelor Unite şi aliaţilor săi, a anunţat Pentagonul într-un

Asta-i mai lipsea lui Dragnea, UN ATAC EXTERN DE LA NIVEL ÎNALT: „Condamnat definitiv înaintea ultimelor alegeri la doi ani de închisoare pentru fraudă electorală...”

PSD devine din ce în ce mai nefreceventabil în marile cancelarii occidentale. După atacurile venite din Austria, acum Partidul Social Democrat din Elveția lansează un atac extrem de dur la adresa

APROAPE LINŞAT DE MULŢIME după un ATAC MURDAR. Bâte şi cuţite, arsenalul violenţilor. FILMARE-ŞOC

O filmare din Londra arată momentul în care un grup de persoane agresează o persoană în stradă, după ce aceasta a aruncat cu acid într-un magazin.

Procurorul general avertizează asupra pericolului generat de atacurile din media

Numărul plângerilor din partea persoanelor care au participat la protestul din 10 august şi care au fost înregistrate până vineri a ajuns la 238, fiind efectuate până în prezent 106 audieri