Bon Jovi

30 Septembrie 2017

Jon Bon Jovi a dat 19 milioane de dolari pe un apartament de lux la New York

Artistul american Jon Bon Jovi a plătit 19 milioane de dolari pentru un apartament de lux în Greenwich Village, un cartier select din oraşul New York situat în Manhattan, relatează online ziarul

01 August 2017

Cristi Danileț imită pe BON JOVI pe SCENĂ. Reacție DURĂ a spectatorilor - VIDEO

Fostul judecător CSM, Cristi Danileț, a participat la un spectacol la Vatra Dornei, imitând trupe celebre precum Bon Jovi sau Guns N' Roses.

08 Iulie 2016

Capital TV. Unde organizăm concertele? "Marii artişti preferă Piaţa Constituţiei, poza lui Jon Bon Jovi a atras 18 milioane de vizualizări pe Facebook"

Unde ar tebui să aibă loc marile concerte din Bucureşti – în Piaţa Constituţiei, ca până acum, sau în alte spaţii, precum Arena Naţională?

08 Iulie 2016

Anunţ pentru Gabriela Firea: "Marii artişti preferă Piaţa Constituţiei pentru concerte, Jon Bon Jovi a postat pe Facebook..."

Unde organizăm concertele? "Marii artişti preferă Piaţa Constituţiei, poza lui Jon Bon Jovi a atras 18 milioane de vizualizări pe Facebook"

13 Februarie 2016

Concertele lui André Rieu sunt în fruntea topurilor alături de show-urile Depeche Mode, Elton John și Bon Jovi

După seria celor șapte concerte veritabile care, în luna iunie a anului trecut, au împlinit visul celor 85.000 de spectatori de toate vârstele, celebrul violonist André Rieu a inclus România

29 Septembrie 2015

Bon Jovi şi-a anulat două concerte din cauza unui taifun

Trupa americană Bon Jovi este nevoită să-şi suspende acum şi cele două spectacole din Taiwan din cauza taifunului Dujuan care a răvăşit insula. De asemenea, Bon Jovi şi-a mai anulat două

10 Aprilie 2014

VIDEO INCREDIBIL cu o fetiţă de 8 luni care cântă piesa lui Bon Jovi “Wanted Dead Or Alive”

O fetiţă de opt luni şi-a surprins tatăl când i s-a alăturat în momentul în care cânta piesa lui Bon Jovi “Wanted Dead Or Alive”.

27 Noiembrie 2013

Prințul William a cântat în duet cu Jon Bon Jovi în cadrul unui eveniment caritabil | VIDEO

Prinţul William a participat la un eveniment caritabil la Palatul Kensington. În cadrul galei, prințul a interpretat refrenul piesei ”Living on a prayer” alături de Jon Bon Jovi și Taylor

23 Septembrie 2013

Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi, operat din nou de urgenţă

Tico Torres, toboșarul trupei Bon Jovi, a fost supus unei noi intervenții chirurgicale la mai puţin de două săptămâni după ce fusese operat de apendicită.

17 Iunie 2013

Jon Bon Jovi a ramas fara voce pe scena. Vezi cauza

Primul concert în Bulgaria al formaţiei americane Bon Jovi s-a terminat într-un mod neaşteptat după ce vocalistului Jon Bon Jovi i s-a făcut rău din cauza unei alergii ce l-a obligat

28 Ianuarie 2013

Fiica lui Jon Bon Jovi, prinsă iar cu droguri!

Poliţia a prins-o iar cu droguri pe fiica lui Bon Jovi, după ce, în noiembrie, ea luase o supradoză!

15 Noiembrie 2012

Fiica lui Jon Bon Jovi, la spital după o supradoză de heroină

Stephanie Bongiovi, fiica solistului american Jon Bon Jovi, a ajuns la spital după ce a luat o supradoză de heroină, potrivit Associated Press. Imediat după aceea, tânăra de 19 ani a fost

14 Noiembrie 2012

Fiica lui Bon Jovi, la un pas de moarte după o supradoză de heroină

Fata de 19 ani a cântăreţului Jon Bon Jovi a fost găsită inconştientă în camera sa de cămin, de la Hamilton College, din New York, în urma unei supradoze de droguri.

14 Noiembrie 2012

Fata lui Jon Bon Jovi, la un pas de moarte după o supradoză de heroină. A fost arestată

Şoc! Poliţia din Upstate New York a arestat-o miercuri dimineaţă pe fata cântăreţului Jon Bon Jovi (50 de ani), potrivit TMZ.

17 Septembrie 2012

Green Day: "Bon Jovi e cea mai proastă trupă cu care am cântat!"

Solistul trupei Green Day a făcut o declarație surprinzătoare în cadrul unui interviu acordat recent.

24 Octombrie 2009

Trupa Bon Jovi va susţine un turneu mondial începând cu februarie 2010

Trupa Bon Jovi va susţine, începând din februarie 2010, un turneu mondial pentru promovarea noului album "The Circle" care va include 135 de spectacole în 30 de ţări, potrivit site-ului trupei.