Botezatu si Voicu, dans lasciv pe mese

09 decembrie, 2008

Catalin Botezatu si Voicu, soferul Monicai Columbeanu, au dansat lasciv pe mese la deschiderea clubului Bamboo din Cluj.

Vezi si: Catalin Botezatu si Voicu, soferul Monicai Columbeanu, au dansat lasciv pe mese la deschiderea clubului Bamboo din Cluj.

Botezatu a muncit cot la cot cu angajatii clubului, pentru ca deschiderea oficiala sa decurga excelent. Enervat de calmul clujenilor, Catalin s-a pus personal pe treaba si, din cauza prafului, chiar a resimit dureri la nivelul amigdalelor, care i-au provocat probleme de sanatate in ultima vreme.

Clujenii s-au batut pentru un loc in clubul Bamboo, care s-a dovedit a fi neincapator pentru cele 6.000 de persoane prezente. Apogeul distractiei a fost sambata seara, cand Botezatu si-a prezentat colectia de lenjerie intima masculina "Tools".

Vedeta serii a fost nimeni altul decat Voicu, sexy-soferul Monicai Columbeanu. Acesta s-a invoit de la sefa sa pentru doua zile si a profitat de aceasta iesire pentru a se distra alaturi de colegii sai manechini. Catalin Botezatu le-a tinut si el companie, a dansat lasciv pe mese numai ca, spre dezamagirea fanelor sale, nu a renuntat la nici un obiect vestimentar.

Citeste mai mult despre Catalin Botezatu

Sursa: showbiz.ro

Trebuie sa mai citesti

Prima competiție majoră a anului se apropie: Brașov găzduiește Campionatul Național de Dans Sportiv

Brașovul va găzdui pe 2-3 martie Campionatul Național de Dans Sportiv, criteriu de selecție al sportivilor care vor reprezenta România la Mondiale și Europene. Prima competiție majoră a

ALERTĂ mondenă! Iubita lui Botezatu are probleme GRAVE de sănătate. Medicii i-au spus să NU iasă din casă

Momente dificile pentru iubita lui Cătălin Botezatu, puștoaica Monica Hill. Din cauza unor probleme de sănătate, modelul a fost internat la domiciliu.

DRAMĂ în viaţa designerului Cătălin Botezatu. „Sper să nu fie pentru ultima oară”

Cunoscutul designer, Cătălin Botezatu este foarte afectat de situaţia critică de sănătate prin care trece Zina Dumitrescu. În vârstă de 82 de ani, celebra creatoare de modă este internată

Anul Nou chinezesc, în pași de dans și sunet de vioară, la Ateneu

Scena Ateneului Român a vibrat sâmbătă, 2 februarie, sub pașii artiștilor prestigioasei Academii de Dans din Beijing și în ritmul viorii maestrului Nicolae Botgros, într-un spectacol

EXCLUSIV. Spovedania lui BOTEZATU. Cum a reacţionat MAMA lui când a aflat că e GAY

A fost cel mai longeviv pezentator de matinal de la Antena Stars și în lumea showbizului este cunoscut și ca cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu. Deși în trecut s-a lăudat cu relații