Brexit: UE doreşte ca Londra să îşi achite factura în euro

21 aprilie, 2017

UE doreşte ca suma pe care Marea Britanie trebuie să o plătească pentru retragere să fie definită "în euro", la adăpost de fluctuaţiile lirei sterline, arata un document al Comisiei Europene consultat de agentiile de presa. "O retragere ordonată a Marii Britanii din Uniunea Europeană necesită stabilirea obligaţiilor financiare de respectat înainte de retragere", menţionează documentul Comisiei, care va coordona negocierea Brexitului cu Regatul Unit în numele celorlalte 27 de state membre.

Vezi si:

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

Costul liniei de metrou spre aeroportul Otopeni se ridică la circa 1.3 mld euro

Metrorex, compania de stat care administrează reţeaua de metrou din Bucureşti, face precizări privind proiectul şi traseul metroului spre Aeroportul Otopeni.

Deputaţii îşi cumpără bilete de avion în valoare de 800.000 euro pentru zboruri interne

Conducerea Camerei Deputaţilor a demarat licitaţia pentru achiziţia de bilete de avion-zboruri interne, contract valabil o perioada de opt luni.

Adevărul Live, ora 14.00. România în Zona Euro: Basmul cu Cocoşul Roşu sau perspectivă realistă?

O întrebare care nu este numai teoretică, deoarece Coaliţia de guvernământ a anunţat, cu maximă precizie şi încredere, că ţara noastră va adera la Zona Euro în 2024.

Investiţiile străine directe în România au scăzut la 310 milioane de euro

Investiţiile străine directe în România au scăzut la 310 milioane de euro în prima lună din acest an, de la 387 milioane de euro în luna ianuarie a anului trecut, potrivit datelor Băncii

Încotro Regatul Unit? Londra ÎNCHIDE 500 de biserici şi DESCHIDE 432 de noi moschei

Islamizarea Londrei este aproape completă, cu sute de curți sharia oficiale care operează în capitală, iar moscheile se deschid acolo unde celebrele biserici creștine au stat de mai multe sute