Briatore se va retrage in 2010

16 decembrie, 2008

Flavio Briatore a dezvaluit ca se va retrage din Formula 1 peste doi ani, la finalul sezonului 2010. Actualul sef al echipei Renault va primi un nou rol in cadrul team-ului incepand din sezonul 2009, insa a dezvaluit ca nu va mai ramane in Formula 1 decat doi ani. Intrebat de jurnalistii de la agentia de presa Reuters daca va ajunge sa munceasca pentru Scuderia Ferrari, italianul a precizat: Imi place sa inving Ferrari, dar cand echipa mea nu castiga evident ca tin cu Ferrari, fiind

Vezi si:

Citeste mai mult despre Ferrari, Flavio Briatore

Sursa: automarket.ro

Trebuie sa mai citesti

Șoc în industria modei! Fondatorul unui gigant se retrage din cauza unor acuzații incredibile. Firma are venituri anuale de aproape 700 de milioane de euro

Ray Kelvin, fondatorul şi directorul general al mărcii britanice de pret-a-porter Ted Baker, a demisionat luni, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală, a afirmat compania într-un comunicat.

Știre-bombă în showbiz-ul românesc. A anunțat că se retrage. „Se va plânge mult”. Fanii sunt devastați

În urmă cu câtiva ani, prin colaborarea cu DJ Project, artista a reușit să ocupe un loc fruntaș în industria muzicală din România.

Un gigant, prezent şi în România, se retrage! Ce se va întâmpla cu clienții

Pe piaţa din România, grupul este prezent în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice şi de mediu.

Se retrage din funcție omul care le-a inițiat în atribuțiile vieții regale pe Kate Middleton și Meghan Markle

David Manning, omul care le-a pregătit pentru viața regală pe Meghan Markle și Kate Middleton, a decis să se retragă din funcție la vârsta de 69 de ani. Acesta nu va fi înlocuit.

Kaufland RETRAGE un produs de pe piață. EIXSTĂ RISCUL SUFOCĂRII

Clienții Kaufland care au cumpărat o jucărie zornăitoare sunt informați că ar putea fi foarte periculoasă pentru cei mici.