bunăciune

06 August 2013

Ce bunăciune de bărbat a pierdut Corina Dănilă! Norris Măgeanu, pozat într-o ipostază sexy

Fostul iubit al Corinei Dănilă, care este și tatăl fetiței sale, și-a înnebunit admiratoarele de pe Facebook cu o fotografie sexy.

17 Iunie 2013

Uite ce bunăciune a pierdut Andreea Marin! FOTOGRAFII TARI cu Tuncay Ozturk

După ce părea că Andreea Marin a reuşit să-şi refacă viaţa alături de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, un bărbat cu 12 ani mai tânăr decât ea, cei doi au şocat lumea mondenă când

05 Aprilie 2013

FOTO/VIDEO XXX 18+! Sylvia, lăsată mască de o bunăciune care se masturbează goală în pat!

Sylvia şi-a uimit fanii virtuali după ce a publicat un videoclip pe pagina personală de Facebook în care apare o brunetă complet goală care pare să se masturbeze, printre aşternuturi.

20 Martie 2013

FOTO/VIDEO HOT Nu o să crezi ce bunăciune a prezentat vremea la «Neatza»!

După ce Roxana Vancea a părăsit echipa de la Neatza, Dani a povestit că a primit propuneri din partea a sute de telespectatori ai emisiunii care doresc să-i ia locul fostei "vecine".

01 Ianuarie 2013

FOTO / VIDEO Hugh Hefner s-a căsătorit! Uite cu ce bunăciune şi-a pus pirostriile!

Hugh Hefner şi Crystal Harris s-au căsătorit în ultima zi a anului 2012, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în casa Tăticului Playboy.

08 Noiembrie 2012

Jim Carrey, ce bunăciune ai pierdut!

Fotomodel şi actriţă, Jenny McCarthy (40 de ani) apare pentru a 7-a oară în "Playboy", în ediţia germană a revistei din decembrie.

17 August 2012

Cu ce bunăciune s-a însurat Michele Placido, actorul din «Caracatiţa», la 66 de ani! - FOTO

La cei 66 de ani ai săi, faimosul actor italian Michele Placido, cel care a interpretat rolul căpitanului Corrado Cattani în serialul "Caracatița" difuzat în România după '90, s-a însurat

17 August 2012

Cu ce bunăciune s-a însurat Michele Placido, actorul din "Caracatița", la 66 de ani! - FOTO

La cei 66 de ani ai săi, faimosul actor italian Michele Placido, cel care a interpretat rolul căpitanului Corrado Cattani în serialul "Caracatița" difuzat în România după '90, s-a însurat