Ce AȘTEAPTĂ Tăriceanu de la Ministerul Justiției

21 aprilie, 2017

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat astăzi că aşteaptă la fel ca liderul PSD, Liviu Dragnea, proiectele de modificare a Codului penal de la Ministerul Justiţiei, dar susține respectarea pașilor de consultare publică.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Olguța Vasilescu: Viorica Dăncilă va continua Legile justiției în Parlament

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că se bucură că Viorica Dăncilă a fost nominalizată pentru funcţia de premier şi a precizat,

Justiția din Muntenegru, decizie în PREMIERĂ. Ce HOTĂRÎRE au luat magistrații

Decizie în premieră luată de judecătorii din Muntenegru, care au decis condamnarea unui cetățean pentru că a luptat alături de jihadiștii din Siria.

Portalul instanțelor de judecată, blocat de miile de cereri trimise de justițiabili

Portalul instanţelor de judecată din România, portal.just.ro, este blocat, astăzi, ca urmare a lansării de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicaţii.

Tudose întrebat de jurnaliști la intrarea în Ministerul Transporturilor: “Vă dați DEMISIA?”

Premierul Mihai Tudose a fost prezent la semnarea contractului pentru realizarea podului de la Brăila, proiect în valoare de circa 1,99 miliarde lei, fără TVA.

Ministerul Apărării semnează contractul pentru 227 de transportoare blindate Piranha V

La sediul Ministerului Apărării Naţionale (MApN) va avea loc astăzi, începând cu ora 13.00, ceremonia de semnare a contractului de achiziţie pentru 227 de transportoare blindate Piranha V. La