Ce SURPRIZE ne rezervă vremea în următoarele trei luni

21 aprilie, 2017

ANM a anunțat, astăzi, cum va fi vremea în mai, iunie și iulie potrivit estimărilor sezoniere realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Așadar, iată ce surprize ne rezervă vremea în următoarele trei luni.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

VREMEA din ROMÂNIA. Temperaturile CRESC BRUSC cu încă TREI GRADE CELSIUS. VINE CANICULA?

Vremea în România. Temperaturile vor crește în foarte rapid în timpul zilei de miercuri, acestea ajungând la valori precum 28 de grade Celsius.

ALERTĂ. Doi morţi şi trei răniţi, în urma unui accident grav la staţia de epurare Brăila

Au căzut de la 3 metri în bazinul (adânc de 4 metri) de retratare a gunoaielor menajere şi a apelor reziduale de la Staţia de Epurare Brăila. Este vorba despre 4 muncitori ai Staţiei de Epurare

Căpitanii celor trei adversare ale naționalei statului Peru la Cupa Mondială cer clemență pentru Guerrero: ”Vrem ca acesta să fie lăsat la turneul final, alături de coechipierii săi”

Căpitanii a trei echipe naționale participante la Campionatul Mondial din Rusia au înaintat o scrisoare către FIFA, în care solicită ca atacantul peruvian Paolo Guerrero să fie lăsat

VREMEA în ROMÂNIA. TRECERI MAJORE de la o VALOARE TERMICĂ la alta

Vremea se încălzește în toată România începând de marți, valorile termice ajungând chiar să până la 28 de grade Celsius.

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TREI ANI. Nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TREI ANI. Nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!