Cea mai tânără membră a familiei Kardashian are succes în business. Firma ei poate ajunge la un miliard de dolari în doar câțiva ani

12 august, 2017

Kylie Jenner ar putea deține în curând o afacere în valoare de peste un miliard de dolari. Chiar dacă are doar 20 de ani, brandul de produse cosmetice pe care cea mai tânără membră a familiei Kardashian îl deține, a crescut considerabil după doar doi ani de la lansare. Peste doar 5 ani, cifra de afaceri a companiei de produse cosmetice este estimată la un miliard de dolari.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

O tânără ROMÂNCĂ și-a găsit MOARTEA în AUSTRIA, la un festival de muzică, într-un mod TRAGIC

O tânără studentă din România a murit vineri seara, în Austria, într-un mod tragic, la un festival de muzică din Austria, după ce un cort a căzut pe oamenii aflați la concert.

Critici din presa internațională după finala de la Cincinnati: "Ce se poate spune de non-meciul lui Halep? Nu vrea să fie numărul unu"

Celebrul cotidian francez L'Equipe a criticat în termeni duri evoluția Simonei Halep din finala turneului de la Cincinnati, pierdută de o manieră categorică în fața Garbinei Muguruza,

Premierul Tudose: Parlamentarii vor încasa pensiile speciale doar după ce vor face vârsta de pensionare

Premierul Mihai Tudose a declarat, duminică seara, că parlamentarii vor încasa pensiile speciale doar după ce vor face vârsta de pensionare. Premierul a precizat că este normal să se întâmple

Fondul Malaeziei (62 de miliarde de dolari) vrea să dețină mai puțini cash

Cel mai mare investitor din statul Malaezia este în căutarea unor surse de a produce cât mai mulţi bani, de aceea va face achiziţii care ar genera profituri atractive, potrivit Bloomberg.

Doar în ROMÂNIA se poate aşa ceva! S-au ÎMBĂTAT şi au început să se LAUDE cu ce ŞPĂGI au dat

În Galaţi există sute de dosare falsificate pentru ca anumite persoane să se poată pensiona pe caz de boală, însă procurorii au încheiat cu succes prima parte a anchetei.