Cei mai buni responsabili CSR

19 mai, 2017

Cum ar fi dacă toţi cei care dezvoltă afaceri în România s-ar implica activ în programe cu scopul de îmbunătăţi stilul de viaţă al oamenilor? Ei bine, deşi timpul a demonstrat că faptele bune atrag alte fapte bune şi schimbă imaginea unei companii în mediul de business, nu toţi cei cu rulaje mari sunt deschişi către asemenea idei. Aşa că, în timp ce unii nu au niciodată bugete în această direcţie, alţii investesc anual zeci de milioane de euro. Capital vă prezintă opt dintre cei mai buni responsabili pentru proiectele de CSR, care s-au remarcat anul trecut. Câştigătorii acestei categorii vor fi desemnaţi la finalul lunii mai, în cadrul Galei Premiilor „Excelenţa în Management“.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Donald Trump și președintele filipinez, cei mai buni PRIETENI: „Felicitări pentru războiul ANTI-DROGURI”, soldat cu 4.000 de morți

Președintele american Donald Trump a declarat că „are o relație foarte bună” cu omologul său filipinez Rodrigo Duterte, după o întâlnire la Manila.

Semnal de alarmă tras de un antrenor din Liga 1: "Fotbalul și-a pierdut din valoare! Acum ani buni o echipă din Suceava juca cu 20.000 de spectatori"

Marin Barbu, antrenorul lui Juventus București, e de părere că nivelul Ligii 1 a scăzut considerabil în ultima vreme și propune mai multe investiții în sectorul juvenil.  "Cu

Selecționerul de la U19 ne asigură, după calificarea la Turul de Elită: "Sunt cel puțin la fel de buni ca băieții din generația lui Rădoi și Raț"

Naționala U19 a României s-a calificat matematic în această seară la Turul de Elită din 2018 după ce le-a învins pe Grecia și pe Rusia, cu același scor 2-1.  Formația

EXCLUSIV Prima reacție a lui Miriuță după ce Dinamo l-a dat pe Costache: "E decizia clubului și mergem înainte! E greu să păstrezi jucătorii foarte buni"

Dinamo a surprins pe toată lumea prin acordul cu CFR Cluj pentru vânzarea mijlocașului Valentin Costache, 19 ani, deși acesta este unul dintre cei mai promițători jucători ai clubului.

Jucătorul-surpriză pe care Șumudică nu l-ar ignora la nicio acțiune a naționalei: "E printre cei mai buni pe care i-am antrenat"

Alexandru Ioniță II n-a mai fost chemat de Cosmin Contra la echipa națională. Fusese printre tricolori la precedenta acțiune, când România a întâlnit Kazahstan și