Chelsea și Tottenham domină echipa ideală din Premier League » Nume grele lipsesc din primul "11"

20 aprilie, 2017

Asociația Fotbaliștilor Profesioniști (PFA) a anunțat echipa ideală din Premier League. Zlatan Ibrahimovici și Alexis Sanchez, ambii candidați la titlul de "cel mai bun jucător", lipsesc din primul "11". Liderul din Anglia, Chelsea, și echipa de pe locul doi, Tottenham, propun câte 4 jucători, în timp ce Manchester United, Everton și Liverpool au câte un singur fotbalist. Arsenal și Manchester City nu au niciun jucător în echipa ideală.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Tottenham

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

VIDEO Ce moment pentru Răzvan Marin! Românul a cucerit primul trofeu alături de Standard Liege după un meci de 120 de minute!

Ziua de 17 martie va rămâne pentru totdeauna în amintirea lui Răzvan Marin (21 de ani). Românul, plecat de la Viitorul în urmă cu un an, a cucerit sâmbătă seara

Meci de COȘMAR pentru echipa lui Stanciu. Românul a marcat „o dublă”, dar Sparta a fost egalată în minutul 90+5

Nicolae Stanciu a marcat, sâmbătă, două goluri, pentru Sparta Praga. Echipa românului a încheiat la egalitate confruntarea cu Slavia, scor 3-3.

Șanse mici să se joace primul meci de play-off al zilei: "E imposibil! Ăsta nu ar fi fotbal"

Marius Onofraș, directorul sportiv al celor de la Poli Iași, consideră că partida de astăzi împotriva Astrei Giurgiu are șanse foarte mici să se dispute.  "Vremea nu prea ne ajută.

Vești proaste despre primul meci de play-off al zilei: "E imposibil! Ăsta nu ar fi fotbal"

Marius Onofraș, directorul sportiv al celor de la Poli Iași, consideră că partida de astăzi împotriva Astrei Giurgiu are șanse foarte mici să se dispute.  "Vremea nu prea ne ajută.

O NOUĂ CATASTROFĂ NUCLEARĂ este „în aşteptare”. După Cernobîl şi Fukushima urmează A...? La primul TAIFUN se declanșează IADUL

Întregul glob se confruntă cu un pericol major cunoscut de puțină lume, însă care are puterea de a distruge întreg Oceanul Pacific. Atolul Enewetak, unul dintre siturile de teste nucleare ale