Chelsea și Tottenham domină echipa ideală din Premier League » Nume grele lipsesc din primul "11"

20 aprilie, 2017

Asociația Fotbaliștilor Profesioniști (PFA) a anunțat echipa ideală din Premier League. Zlatan Ibrahimovici și Alexis Sanchez, ambii candidați la titlul de "cel mai bun jucător", lipsesc din primul "11". Liderul din Anglia, Chelsea, și echipa de pe locul doi, Tottenham, propun câte 4 jucători, în timp ce Manchester United, Everton și Liverpool au câte un singur fotbalist. Arsenal și Manchester City nu au niciun jucător în echipa ideală.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Tottenham

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

LIGA CAMPIONILOR. Spectacol TOTAL la Londra. Chelsea și AS Roma au remizat într-un meci cu 6 goluri. SURPRIZĂ URIAȘĂ în Azerbaidjan

Chelsea și AS Roma au remizat, miercuri, scor 3-3, într-o partidă disputată în grupele Ligii Campionilor. Atletico Madrid s-a împiedicat pe terenul celor de la Qarabag (0-0).

VESTITA LISTĂ a lui Dragomir aduce NUME GRELE în fața Comisiei SRI! Astăzi, la audieri va ajunge UN PERSONAJ CHEIE- News Alert!

Continuă audierile din Comisia SRI. După dezvăluirile extrem de dure și de controversate făcute fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, nume grele au trecut, până în prezent, prin fața comisiei.

Cum arată primul 11 la Hapoel Beer Sheva - FCSB și pronosticul expertului în fotbalul israelian: "Ahat efes katan"

Ovidiu Hoban a petrecut trei sezoane la Hapoel Beer Sheva și o consideră favorită în această seară, ora 20:00, în fața FCSB.  FCSB a scăpat de un adversar important

VESTITA LISTĂ a lui Dragomir aduce NUME GRELE în fața Comisiei SRI! Astăzi, la audieri va ajunge UN PERSONAJ CHEIE- News Alert!

Continuă audierile din Comisia SRI. După dezvăluirile extrem de dure și de controversate făcute de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, nume grele au trecut, până în prezent, prin fața

HAI LIBERARE! Cine sunt cei care vor beneficia PRIMII de MAREA „IEȘEALĂ”din închisoare. În SEMNĂTURA ministrului sunt și NUME GRELE!

Ziua marii eliberări a sosit! Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunțat că joi va intra în vigoare legea prin care deţinuţii încarceraţi în condiţii necorespunzătoare beneficiază de