De la inceputuri, omenirea a "trait" 96 de APOCALIPSE!

12 august, 2017

Se vorbeste despre alt "sfarsit al lumii" care ar veni pe 19 august , cand omenirea va disparea urmare a unei groaznice catastrofe. Se pare ca, pana acum, locuitorii Planetei albastre au trecut prin 96 de Apocalipse. Cum s-a ajuns la acest numar? Atatea apar pe Wikipedia. Numai de la inceputul secolului 21 peste Terra s-au "abatut" vreo 30 de "sfarsituri ale lumii".

Vezi si:

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

OMENIREA, APROAPE DE DEZASTRU. Informaţii vitale ascunse. Dezvăluiri explozive

Un asteroid de dimensiunea unui autobuz trece joi prin spațiul dintre Pământ și Lună, fără a prezenta pericolul de a se ciocni cu planeta noastră, anunță specialiștii. Aceștia mintesc

Astronaut american: Omenirea S-A NASCUT pe alta planeta!

Primii oameni au fost adusi pe Pamant de fiinte extratereste, care detineau, la acel moment, tehnologii extrem de dezvoltate, este de parere astronautul american Alfred Worden.

SECRETELE EGIPTULUI antic au fost DEZGROPATE de ARHEOLOGI. După patru secole, OMENIREA A AFLAT ADEVĂRUL - Foto

Foarte mulţi arheologi au încercat să „decripteze” secretele egiptului antic, dar nimeni nu a reuşit până acum. Care erau rutele de acces ale faraonilor în piramide sau cum arătau

VIRUSUL SUPREM, care va deconecta omenirea, E PE ŢEAVA HACKERILOR. Descrierea, data atacului şi NUMELE CÂRTIŢEI

Un cunoscut hacker spaniol a lansat un avertisment înfricoşător, susţinând că un blackout global ar putea avea loc mai devreme decât se estimează.

Vechi de 120.000 ani. DESCOPERIREA care UIMEŞTE OMENIREA. Dovezile uluitoare au generat SCIENCE ALERT la nivel global

Această este descoperirea care a uimit pe toată lumea, deoarece nimeni nu se aştepta ca în urma unui astfel de dezastru natural să se găsească o „comoară”.