DECIZIE ISTORICĂ. O femeie va arbitra într-unul dintre cele mai urmărite campionate de fotbal ale lumii. „Am rămas fără cuvinte”

19 mai, 2017

Bibiana Steinhaus a fost desemnată să arbitreze, în sezonul viitor, partide din Bundesliga, unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Mircea Radu și-a făcut iar caravană! Vrea să găsească cele mai frumoase fete din România

Începând cu primăvara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu.

Caz INEDIT: Povestea unui om aflat pe patul de spital care ajunge pe PACHETELE de ŢIGĂRI fără ACORDUL său

Fotografia unui om aflat pe patul unui spital, întubat, ajunge pe pachetele de ţigări fără acordul său. Bolnavul a decis să dea în judecată multinaţionalele care i-au folosit imaginea.

Nu-l iartă pe Penedo! Atac fără menajamente la portarul lui Dinamo: "Proștii vin din prima zi, iar el a stat la plajă"

Portarul Jaime Penedo, 36 de ani, a venit azi în România și va pleca în Cirpu, acolo unde Dinamo este deja în cantonament. (Detalii aici) Viorel Ferfelea, fost atacant la

Nu-l iartă pe Penedo! Atac fără menajamente la portarul lui Dinamo: "Proștii vin din prima zi, alții stau la plajă. Brănescu să fie titular!"

Portarul Jaime Penedo, 36 de ani, a venit azi în România și va pleca la ora 15:00 în Cipru, acolo unde Dinamo este deja în cantonament. (Detalii aici) Viorel Ferfelea, fost

Cartiere IMPORTANTE din București, dar și județele Ilfov și Giurgiu, fără CURENT ELECTRIC. Anunț de ultimă oră!

Anunț important! E-Distribuţie Muntenia va întrerupe temporar, joi, alimentarea cu energie electrică în unele zone din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, în vederea efectuării