Deranj la Budapesta. Juncker se va consulta cu Soros în privinţa ultimelor măsuri din Ungaria

21 aprilie, 2017

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker se va întâlni joia viitoare, la Bruxelles, cu fondatorul fundaţiei Open Society, George Soros. Cei doi vor discuta despre noua lege din Ungaria care ameninţă să ducă la închiderea Universităţii Central-Europene, o instituţie de învăţământ finanţată de acest miliardar american de origine ungară puternic ciriticat de premierul conservator Viktor Orban.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

George Soros transferă 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă

Miliardarul George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizaţii filantropice din lume.

Cum a creat George Soros o foarte puternica organizatie filantropica

Miliardarul american George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizaţii filantropice din

EXCLUSIV Șefii Concordiei îl contrează pe Miriuță, după ce antrenorul și-a arogat meritele ultimelor victorii ilfovene: "Așa e el"

Președintele clubului Concordia Chiajna, Cristi Tănase, a reacționat pentru GSP.ro după ce Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, a declarat că e meritul său faptul că formația ilfoveană

Schema gigantică a lui Soros. VORBIM DE O SUMĂ care poate eradica sărăcia

Miliardarul George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă, o sumă enormă care ar putea duce la eradicarea sărăciei.

Kovesi, Bruxelles şi George Soros, LEGĂTURI NEBĂNUITE LA NIVEL ÎNALT. Dovezi explozive

Noi dezvăluiri apar despre George Soroș, care este pus în legătură cu cifrele alegerilor din România dar și cu evenimentul de la Bruxelles unde a participat și Laura Codruța Kovesi.