desfasurator in curs la nr 0761611940

07 Mai 2018

Curs valutar: Euro stagnează

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,6542 lei pentru un euro, 3,9026 lei pentru un dolar și 3,8871 lei pentru un franc elveţian.

19 Aprilie 2018

Curs BNR: Leul continuă să scadă

Leul a scăzut joi, la Banca Națională a României (BNR), față de principalele valute.

29 Martie 2018

Curs BNR: Euro continuă să urce față de leu

Leul a scăzut joi, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de euro și dolar, dar a crescut în raport cu francul elvețian și lira sterlină.

19 Martie 2018

ROMÂNIA, în curs de PRĂBUȘIRE!

16 miniștri, în 13 ani, au trecut pe la Ministerul Transporturilor, demnitari care nu au fost în stare să repună în circulație prima cale ferata din România, Bucureşti-Giurgiu. Campania

19 Martie 2018

Curs BNR: Leul scade în fața euro

Leul a scăzut luni, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de euro, dolar și lira sterlină, dar a crescut față de francul elvețian.

14 Martie 2018

Curs BNR: Leul scade față de euro

Leul a scăzut miercuri, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de euro, francul elvețian și lira sterlină.

08 Martie 2018

Curs BNR: Leul recuperează în fața euro

Leul a crescut joi, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de euro, francul elvețian și lira sterlină.

07 Martie 2018

Curs BNR: Leul scade ușor față de euro

Leul a scăzut foarte puțin miercuri, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în raport cu euro, dar a crescut față de celelalte valute principale.

05 Martie 2018

Curs BNR: Euro crește până la 4,6598 lei

Leul a scăzut luni, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR) față de euro și lira sterlină, dar a crescut în raport cu dolarul și francul elvețian.

21 Februarie 2018

Curs BNR: Leul se întărește față de euro

Leul a crescut miercuri, pentru prima oară în această săptămână, față de euro, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR).

19 Februarie 2018

Curs BNR: Euro, la un nivel record

Euro a urcat luni, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), la cel mai mare nivel înregistrat în cursul lunii februarie.

14 Februarie 2018

Curs BNR: Leul scade iar față de euro

Leul a scăzut miercuri față de euro, dar a crescut față de dolarul, francul elvețian și lira sterlină, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR).

12 Februarie 2018

Curs BNR: Leul s-a întărit luni

Principalele valute au scăzut luni, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), în raport cu leul.

05 Februarie 2018

Curs BNR: Dolarul, la un nou minim istoric față de leu

Dolarul a coborât la un nou minim istoric, iar francul elvețian a scăzut sub pragul de 4 lei, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR).

25 Ianuarie 2018

Curs BNR: Francul elvețian se apropie de 4 lei

Euro a scăzut față de leu, după o săptămână cu patru recorduri istorice, dar francul elvețian urcă puternic, apropiindu-se de pragul de 4 lei.

16 Ianuarie 2018

Curs BNR: Cel mai puternic euro din istorie

Leul a scăzut marți, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de principalele valute, după demisia premierului Mihai Tudose.

11 Ianuarie 2018

Curs BNR: Euro scade ușor față de leu

Leul a avut joi evoluții mixte, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), în raport cu principalele valute, după creșterea "pe linie" înregistrată miercuri.

03 Ianuarie 2018

Curs BNR: Francul elvețian se apropie de 4 lei

Euro a scăzut miercuri, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), în raport cu leul, dar francul elvețian a crescut, apropiindu-se de pragul de 4 lei.

18 Decembrie 2017

Curs BNR: Cel mai puternic leu din ultima lună

Leul s-a întărit luni, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de principalele valute, atingând cel mai ridicat nivel în raport cu euro din ultima lună.

14 Decembrie 2017

Curs BNR: Euro crește până la 4,6332 lei

Leul a scăzut joi, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), față de euro și lira sterlină, și a crescut în raport cu dolarul și francul elvețian.

13 Decembrie 2017

Curs BNR: Leul crește față de euro

Euro a scăzut miercuri în raport cu leul, la Banca Națională a României (BNR), iar celelalte valute principale au crescut.

12 Decembrie 2017

Curs BNR: Euro continuă să crească față de leu

Leul a scăzut marți, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de euro, francul elvețian și lira sterlină, dar a crescut în raport cu dolarul.

05 Decembrie 2017

Curs BNR: Leul scade față de euro

Leul a scăzut marți, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), față de euro, dar a crescut în raport cu celelalte valute principale.

25 Octombrie 2017

Curs BNR: Leul continuă se se aprecieze

Leul s-a întărit miercuri, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în raport cu principalele valute, a doua zi consecutiv.

09 Octombrie 2017

Curs BNR: Euro a crescut ușor față de leu

Euro a crescut luni ușor, față de leu, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce dolarul și francul elvețian au scăzut.

05 Octombrie 2017

Curs BNR: Euro a crescut ușor față de leu

Euro a crescut ușor joi, în raport cu leul, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), iar celelalte valute principale au scăzut.

14 Septembrie 2017

Curs BNR: Francul elvețian a coborât sub 4 lei

Francul elvețian a scăzut joi, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), sub pragul de 4 lei.

13 Septembrie 2017

Curs BNR: Euro se apropie de 4,6 lei

Euro a crescut miercuri, față de leu, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR) și îl mai despart 0,14 bani de pragul de 4,6 lei.

23 August 2017

Curs BNR: Lira sterlină a scăzut sub 5 lei

Lira sterlină a coborât miercuri sub pragul de 5 lei, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), pentru prima dată după mai bine de patru ani.

17 Iulie 2017

Curs BNR: Dolarul, la un minim record

Euro și dolarul au scăzut luni la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în timp de francul elvețian și lira sterlină au crescut.

14 Iulie 2017

Curs BNR: Dolarul a coborât iar sub 4 lei

Euro și lira sterlină au crescut vineri la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce dolarul și francul elvețian au scăzut.

07 Iulie 2017

Curs BNR: Leul continuă să se întărească

Leul s-a întărit vineri, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în raport cu principalele valute, cu excepția euro, față de care a suferit o ușoară scădere.

06 Iulie 2017

Curs BNR: Euro a crescut a patra zi la rând

Euro a crescut joi patra zi consecutiv, în raport cu leul, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), iar celelalte valute au scăzut.

05 Iulie 2017

Curs BNR: Leul a scăzut a treia zi la rând

Leul a scăzut miercuri a trei zi la rând, în raport cu principalele valute, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR).

04 Iulie 2017

Curs BNR: Leul continuă să scadă

Principalele valute au crescut și marți, în raport cu leul, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), după aprecierile de luni.

29 Iunie 2017

Curs BNR: Dolarul a scăzut sub 4 lei

Dolarul a coborât joi, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), sub pragul de 4 lei, înregistrând un record minim pentru ultimele 9 luni.

21 Iunie 2017

Curs BNR: Euro se apropie de 4,6 lei

Euro continuă să crească în raport cu leul, la Banca Națională a României (BNR), înregistrând un nou record pentru anul 2017.

08 Iunie 2017

Curs BNR: Euro se apropie iar de 4,57 lei

Euro a crescut joi, față de leu, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), apropiindu-se de pragul 4,57 lei.

11 Aprilie 2017

Curs BNR: Euro continuă să scadă față de leu

Marți a fost o nouă zi de scădere pentru moneda europeană, în raport cu leul, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR).

10 Aprilie 2017

Curs BNR: Cel mai slab euro din 27 februarie și până azi

Euro s-a depreciat și luni față de leu, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), continuând trendul descendent manifestat pe întreaga durată a săptămânii trecute.

06 Aprilie 2017

Curs BNR: Cel mai puternic leu din ultima lună

Euro a atins joi, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR) valoarea de 4,5262 lei, moneda națională atingând un record.

04 Aprilie 2017

Curs BNR: Euro a coborât sub pragul de 4,55 lei

Principalele valute au scăzut marți, în raport cu leul, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR).

28 Martie 2017

Curs BNR: Euro și dolarul s-au apreciat față de leu

Euro și dolarul au crescut marți în raport cu leul, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR).

14 Februarie 2017

Curs BNR: Dolarul a crescut cu aproape 1 ban faţă de leu

Atât euro cât şi dolarul au crescut marţi faţă de leu la cotaţia de referinţă a Băncii Naţionale a României (BNR).

09 Februarie 2017

Curs BNR: Dolarul a scăzut joi cu peste 1 ban

Euro a crescut, iar dolarul a scăzut joi, față de leu, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR).

02 Februarie 2017

Curs BNR: Cel mai slab leu de anul acesta

Cursul euro-leu a scăzut joi cu 0,21%, până la 4,5337 lei pentru un euro, moneda unică depreciindu-se cu 0,97 bani la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR).

26 Ianuarie 2017

Curs BNR: Dolarul își revine în fața leului

După ce a înregistrat miercuri cea mai scăzută valoare din acest an, dolarul a crescut joi în fața leului la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR).

25 Ianuarie 2017

Curs BNR: Dolarul, la cel mai mic nivel din 2017

Dolarul a atins miercuri cel mai mic nivel de la începutul anului până în prezent la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR).

10 Mai 2016

Curs valutar: 1 Euro = 4,4884 Lei

Cursul valutar rezultat din cotaţiile anunţate, marţi, de băncile autorizate să opereze pe piaţa valutară:

23 Februarie 2016

La un curs | Poveștile lui Bruno

Căsătoria tradițională dintre o femeie și un bărbat de vârste apropiate este un eșec – spunea profesorul la catedră cu voce puternică și autoritară.

04 Noiembrie 2015

BNR a anunţat un curs de 4,4462 lei/euro

Moneda naţională s-a depreciat moderat miercuri în raport cu principalele valute pe fondul anunţului privind demisia Guvernului Ponta.

06 Iulie 2015

BNR a anunţat un curs de 4,4854 lei/euro

Leul continuă să se deprecieze în faţa principalelor valute, iar Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, luni, un curs de 4,4854 lei/euro, în creştere cu 0,35 bani (0,08%) faţă de

29 Mai 2015

CNP anticipează un curs de schimb de 4,46 lei/euro

Comisia Naţională de Prognoză /CNP/ menţine în varianta de primăvară previziunile referitoare la cursul de schimb mediu, la 4,46 lei/euro, comparativ cu prognoza din februarie 2015.

28 Aprilie 2015

ASF: 13 firme de asigurări în curs de auditare

Procesul de auditare a unui număr de 13 societăţi de asigurări, care reprezintă 85% din piaţa de asigurări, este în curs de derulare, restul de 15% urmând să se realizeze în a doua parte a

19 Februarie 2015

CURS BNR: LEUL se STABILIZEAZĂ

Moneda naţională s-a apreciat astăzi în faţa euro, BNR afişând un curs de 4,4434 lei/euro, în scădere cu 0,69 de bani faţă de cursul anterior.

13 Octombrie 2014

Pe Arena Națională a curs sânge!

Partida dintre România și Ungaria a fost scena unui teatru de război. Violența dintre forțele de ordine și fani a atins cote dramatice.

18 August 2014

BNR a anunţat un curs de 4,4362 lei/euro

Moneda naţională s-a apreciat uşor, luni, în raport cu euro, iar Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de 4,4362 lei/euro, în scădere cu 0,10 bani (-0,02%), comparativ cu

24 Iunie 2014

CURS BNR. Cel mai puternic LEU din ultimele 12 luni

CURS BNR. Leul s-a apreciat semnificativ marţi, 24 iunie, ajungând aproape de maximul ultimelor 12 luni.

04 Februarie 2014

Cel mai bun curs din acest an

Leul s-a apreciat puternic astăzi în raport cu euro. Cursul valutar a scăzut cu peste 3 bani, cea mai mare apreciere a leului faţă de euro din ultimul timp. Cotaţia a coborât la 4.4589

04 Februarie 2014

Cel mai bun curs din acest an

Leul s-a apreciat puternic astăzi în raport cu euro. Cursul valutar a scăzut cu peste 3 bani, cea mai mare apreciere a leului faţă de euro din ultimul timp. Cotaţia a coborât la 4.4589

04 Februarie 2014

Cel mai bun curs din acest an

Leul s-a apreciat puternic astăzi în raport cu euro. Cursul valutar a scăzut cu peste 3 bani, cea mai mare apreciere a leului faţă de euro din ultimul timp. Cotaţia a coborât la 4.4589

04 Februarie 2014

Cel mai bun curs din acest an

Leul s-a apreciat puternic astăzi în raport cu euro. Cursul valutar a scăzut cu peste 3 bani, cea mai mare apreciere a leului faţă de euro din ultimul timp. Cotaţia a coborât la 4.4589

04 Februarie 2014

Cel mai bun curs din acest an

Leul s-a apreciat puternic astăzi în raport cu euro. Cursul valutar a scăzut cu peste 3 bani, cea mai mare apreciere a leului faţă de euro din ultimul timp. Cotaţia a coborât la 4.4589

04 Februarie 2014

Cel mai bun curs din acest an

Leul s-a apreciat puternic astăzi în raport cu euro. Cursul valutar a scăzut cu peste 3 bani, cea mai mare apreciere a leului faţă de euro din ultimul timp. Cotaţia a coborât la 4.4589

04 Februarie 2014

Cel mai bun curs din acest an

Leul s-a apreciat puternic astăzi în raport cu euro. Cursul valutar a scăzut cu peste 3 bani, cea mai mare apreciere a leului faţă de euro din ultimul timp. Cotaţia a coborât la 4.4589

05 Februarie 2014

Cel mai bun curs din acest an

Leul s-a apreciat puternic astăzi în raport cu euro. Cursul valutar a scăzut cu peste 3 bani, cea mai mare apreciere a leului faţă de euro din ultimul timp. Cotaţia a coborât la 4.4589

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

05 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

06 Decembrie 2013

BNR a stabilit un curs de 4,4687 lei/euro

Cotaţiile monedei naţionale au oscilat aproape de 4,47 lei/euro în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4687

22 Martie 2013

Cel mai ridicat curs din 2013

BNR a închis cotația cursului de schimb euro leu la valoarea de 4,4286, cea mai ridicată valoare din 2013. Euro s-a apreciat față de leu cu 0,15% într-o singură zi. Deprecierea leului este

21 Martie 2013

CURS BNR: 4,4219 lei/euro

Leul s-a depreciat, joi, în raport cu moneda europeană, iar Banca Naţională a României /BNR/ a anunţat un curs de 4,4219 lei/euro, în creştere cu 0,40 bani (+0,09%) faţă de valoarea

15 Noiembrie 2012

SCORPION. Un curs nou

Ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi este cazul să acţionezi.

21 August 2012

BERBEC. Curs de coliziune

. Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes! Uranus

05 Aprilie 2009

Curs de introducere in .NET

In perioada 6-8 aprilie se va desfasura un curs de introducere in .NET, dedicat programatorilor incepatori, juniorilor din firmele de software, programatorilor de FoxPro, Visual Basic, Java Egravei

28 Martie 2009

Microsoft sponsorizeaza un curs de introducere in .NET

In perioada 6-8 aprilie se va desfasura un curs de introducere in .NET, dedicat programatorilor incepatori, juniorilor din firmele de software, programatorilor de FoxPro, Visual Basic, Java Ii

13 Martie 2009

Curs deschis de publicitate online

Compania de consultanta specializata in marketing online si neconventional Marketeer.net, condusa de Doru Panaitescu, organizeaza un curs intensiv de publicitate online adresat celor care doresc sa se

31 Decembrie 2008

Intampinam anul cu un curs de 4 lei/euro?

Cursul leu/euro a intampinat sedinta interbancara de astazi in usoara scadere, in deschidere, tranzactiile desfasurandu-se la un curs de 4,03-4,04 lei/euro, dupa ce ieri moneda nationala a incheiat

23 Octombrie 2008

Bugetul pe 2009, la un curs euro de 3,6 lei

Ministrii Cabinetului Tariceanu nu au reusit ieri sa discute pe marginea proiectului de buget de stat pe anul 2009. Aprobarea bugetului a fost lasata pe saptamana viitoare, dupa ce ministrul

07 Octombrie 2008

BNR a stabilit un curs de 3,94 lei pentru un euro

Leul incepe saptamana la minimul ultimilor ultimilor trei ani si jumatate in raport cu euro. Moneda nationala valoreaza astazi, la cursul Bancii Nationale, 3,8720 lei pentru un euro, iar astazi pe

08 Iulie 2008

Leul, cel mai bun curs de doua luni

Moneda nationala a continuat sa se aprecieze ieri-dimineata, pe piata valutara interbancara, pana la 3,6 lei/euro, in ton cu monedele din regiune. Banca Nationala a Romaniei a afisat un curs de

27 Iunie 2008

Nou record de lichiditate pe luna in curs

Prudenta manifestata de investitori pe fondul cresterilor inregistrate in urma cu doua zile s-a justificat ieri, cnd preturile derivatelor din piata Sibex au inregistrat scaderi severe. Odata cu

26 Iunie 2008

Bursele europene - din nou pe curs ascendent

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, dupa ce unul dintre cei mai importanti furnizori ai Nokia Oyj a anuntat ca cererea de telefoane mobile se consolideaza.