Deutsche Welle: Băsescu, într-o misiune solitară de înțelegere

02 februarie, 2014

Președintele României, Traian Băsescu, nu s-a întâlnit cu niciun reprezentant al guvernului pe durata vizitei la Berlin, însă a profitat de ocazie ca să facă apel, în fața presei acreditate în capitala germană, la înțelegere pentru țara sa, inclusiv în ceea ce privește dezbaterea pe tema migrației, relatează sâmbătă Deutsche Welle.

Vezi si:

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

Polițist rănit în misiune, la Constanța. Mașină de poliție lovită de un autobuz

Un accident rutier, în care au fost implicate un autobuz de transport în comun și o mașină de poliție, a avut loc la Constanța. Un polițist, aflat în dreapta șoferului, a avut nevoie de

Cine este bruneta focoasă care s-a combinat cu Hamude. Ce a spus stripper-ul despre Elena Băsescu

Hamude Dawoud, de la Puterea Dragostei, a fost combinat cu Andreea Podărescu. Bruneta făcea furori printre bărbați, la acea vreme.

Băsescu a dat lovitura. Decizia care va pune pe jar clasa politică

Fostul președinte Traian Băsescu va deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare. Anunțul a fost confirmat de către președintele PMP, Eugen Tomac.

Băsescu atacă dur USR și PLUS: „A sărit smalţul de pe feţele domnilor Cioloş şi Barna. Incompetenţi”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, că liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, au procedat la fel ca PSD în cazul respingerii BEC a înregistrării alianței

Alertă! Dispariția din Marea Neagră care a mobilizat Forțele Navale. Misiune de căutare masivă

Un elicopter al Forţelor Navale și o corvetă au inițiat căutarea unei ambarcațiuni de pescuit, în care se aflau 3 persoane și care a fost dată dispărută în Marea Neagră.