Două cutremure de 3,8 și 3,1 grade, în ultimele opt ore

15 noiembrie, 2013

Două cutremure cu magnitudinea de 3,8, respectiv 3,1 grade pe scara Richter au avut loc în ultimele opt ore în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit informațiilor postate pe site-ul Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Vezi si:

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

Monument pentru două Travestite la New York

Marsha P. Johnson și Sylvia Rivera au făcut parte dintre manifestanții care s-au opus poliției pe 28 iunie 1968 la barul gay Stonewall Inn.

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Rafa Nadal urmărește două femei pe Instagram: Simona Halep este una dintre ele

Simona Halep, locul 3 WTA, impresionează la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat anul trecut și la care a ajuns acum în turul III, unde se va duela sâmbătă cu Lesia

Cutremur puternic - 6,1 grade. Nu a fost emisă alertă de tsunami

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6,1 s-a produs vineri în sudul Filipinelor, în apropiere de localitatea Pondaguita, din insula Mindanao.

Denise Rifai atacă Antena 3: Prestaţia din ultimele seri e mai degrabă de şmecheraşi de cartier

Denise Rifai, moderatoare emisiunii "Legile puterii" de la Realitatea TV, i-a taxat pe realizatorii şi invitaţii permanenţi ai postului Antena 3, pe care i-a numit "șmecherași de cartier".

Uniunea Europeană se va prăbuși! Ultimele cifre anunţă vremuri tulburi pe Bătrânul Continent. News alert

Potrivit unui sondaj comandat de o organizaţie care are legătură cu Consiliul European pentru Relații Externe (ECFR), mai mult de jumătate dintre europeni cred că Uniunea Europeană se va