Engie şi RWE analizează o posibilă fuziune

19 mai, 2017

Companiile de utilităţi Engie şi RWE analizează un posibil schimb de acţiuni care ar crea un gigant franco-german în domeniul reţelelor energetice, regenerabilelor şi serviciilor energetice cu o valoare de piaţă de aproximativ 50 de miliarde de euro, au declarat mai multe surse din apropierea acestui dosar. Potrivit acestora, in acest moment nu există discuţii directe între echipele de conducere ale celor două companii, dar fiecare dintre ele analizează diferite opţiuni şi scenarii împreună cu consilierii şi băncile lor.

Vezi si:

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

SUA analizează o propunere primită din partea Turciei în legătură cu Siria

Turcia a propus Statelor Unite ca trupele kurde YPG să se retragă la est de râul Eufrat şi trupele turce şi americane să acţioneze împreună în zona Manbij din Siria, conform unui oficial

Un deținut care a făcut schimb de locuri cu fratele lui GEAMĂN a fost prins. Cum a fost posibilă INCREDIBILA EVADARE

Un deținut pe nume Alexander Delgado Herraro și-a drogat fratele, care-l vizita la închisoare, și a reușit să evadeze în acest fel, în urmă cu mai bine de un an.

Comisia Europeană analizează preluarea Shazam de către Apple

Preluarea de către Apple a startup-ului britanic Shazam, care oferă un serviciu de identificare a muzicii, ar putea pune în pericol concurenţa şi trebuie să fie analizată de către Comisia

Consiliul Concurenței analizează preluarea A&D Pharma de către Glebi Holdings

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Glebi Holdings, parte a Grupului Penta, preia A&D Pharma Holdings.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Banca Transilvania preia Bancpost

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Banca Transilvania preia Bancpost, ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN.

Related topics

fuziune, fuziune bnp paribas