Felicia Hodoroabă-Simion, unul dintre cei mai apreciați tineri fotografi din lume

20 aprilie, 2017

A început să fotografieze de la vârsta de 13 ani, iar acum, la 22 de ani, se mândreşte cu numeroase premii internaţionale, dar şi cu faptul că fotografiile ei au apărut pe coperţile volumelor unor scriitori celebri.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

RADIOGRAFIA învățământului românesc. Academician Eugen Simion: „Este inadmisibil! Li se șterge copiilor identitatea națională”

Prima probă de foc din această vară pentru tinerii României – Evaluarea Națională, abia s-a încheiat. Propunem cititorilor o analiză bazată pe cifre și comentarii avizate a rezultatelor de

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (25 iunie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

EXCLUSIV Interviu cu una dintre cele mai sexy handbaliste din România: "Îmi place să pozez și chiar aș vrea să joc într-un film!"

Andreea Trăilă este considerată una dintre cele mai sexy handbaliste din România! Face spectacol pe semicerc, dar "incendiază" şi rețelele de socializare atunci când postează o

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (24 iunie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

Tulburător! Un indian cu origini românești s-a sinucis după înfrângerea Argentinei cu Croația: "Nu a mai rămas nimic de văzut în această lume"

Eșecul Argentinei cu Croația, 0-3, l-a determinat pe Dinu Alex, un fan indian cu origini românești al lui Leo Messi, să recurgă la un gest șocant: acesta a ales să se sinucidă,