FOTO Marina îl așteaptă la Londra » Cel mai norocos portar: are o soție super sexy!

21 aprilie, 2017

Wojciech Szczęsny nu va rămâne decât până în iunie la AS Roma, care a decis deja să nu-i mai prelungească împrumutul de la Arsenal, după cele două sezoane și 66 de meciuri în poarta giallorossilor în Serie A. Polonezul de 27 de ani va reveni astfel la Londra, unde lucrează și frumoasa lui iubită, Marina Łuczenko, 28 de ani, cu care s-a căsătorit pe 21 mai 2016.

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

UNA CALDĂ, UNA RECE! Vremea se va SCHIMBA RADICAL. Meteorologii au făcut ANUNȚUL. Ce TEMPERATURI ne așteaptă în următoarele zile. News Alert!

Vești nu foarte bune de la meteorologi! Aceștia anunță că vremea se va schimba radical și că se va răci semnificativ în următoarele zile. Sunt aşteptate ploi şi ninsori în majoritatea

Marșul Eroilor la Timișoara. Sute de tineri au reînviat spiritul Revoluției I FOTO

Sute de timișoreni s-au alăturat suporterilor ASU Poli sâmbătă seara și au pornit în marș din Piața Maria, în memoria eroilor Revoluției din 1989. Au aprins lumânări în fața Catedralei

Delia UIMEȘTE din nou! Bradul artistei a devenit viral după ce a fost împodobit cu...UN ANIMAL! FOTO în articol

Delia și-a uimit fanii cu bradul de Crăciun. Pe lângă tradiționalele globulețe și lumini, artista a așezat pe ramurile verzi ale bradului un animal. Fotografia a devenit virală pe internet.

În municipiul grădină zoologică, o vacă a mâncat scena Naşterii Domnului - Galerie foto

Municipiul Moreni și-a șocat locuitorii. O vacă lăsată liberă pe străzi a mâncat decorul din Parcul Central al orașului ce înfățișează Nașterea Domnului.

IMAGINILE GROAZEI! Accident TERIFIANT în România. Șoferul n-a avut nicio șansă. Cu ce viteză ZBURA prin localitate - FOTO

Un accident terifiant s-a petrecut în județul Mehedinți, duminică după-amiază. A foste nevoie de intervenția echipelor de descarcerare.