Franţa merge la vot: cursa către Élysée a celor cinci candidaţi la Preşedinţie. Ce trebuie ştiut

21 aprilie, 2017

Umăr la umăr în primul tur între candidata extremei drepte Le Pen şi independentul Macron. Previziunle nu arată surprize de ultimă oră. Între timp, outsiderul de stânga, Melenchon îl ajunge pe Fillon, candidat de centru-dreapta acuzat de deturnare. Iata tot cea ce e de aflat înaintea alegerilor.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Video emoţional „Help Catalonia, Save Europadevenit VIRAL a stârmit FURIA celor de la Madrid”

Un video despre independenţa Cataloniei, devine viral pe Internet, adunând 2 milioane de vizualizări şi care a înfuriat Madridul.

Cartea lui Cornel Penu şi Cristian Geambaşu se lansează azi, la Buzău: "O radiografie nemiloasă şi un îndemn către cei de astăzi. Se poate!"

Cornel Penu şi Cristian Geambaşu au scris o carte care îşi propune nu doar să rememoreze clipe de glorie ale sportului şi handbalului românesc. Este o privire lucidă, o radiografie

Guvernul francez trebuie să restituie 10 miliarde de euro unor companii

Statul francez va trebui să returneze până la 10 miliarde de euro mai multor companii, după invalidarea în justiţie a unei taxe introduse în mandatul preşedintelui socialist

Mișa: Angajatorii vor plăti plăti 2% din fondul de salarii către stat, de la 1 ianuarie 2018

Angajatorii vor plăti 2% din fondul de salarii, începând de anul viitor, cea mai mare parte din bani intrând la bugetul de stat, a anunţat, joi, Ionuţ Mişa, ministrul Finanţelor Publice.

Ministrul Tineretului și Sportului, reproșuri către președintele Federației de Box: ”Nu e în stare să achite de doi ani o datorie de 200.000 de lei!”

Reproșurile ministrului Tineretului și Sportului, Marius Dunca, făcute prin intermediul Gazetei președintelui Federației Române de Box, Vasile Cîtea. O discuție cu ministrul