Gest eroic! Secundul lui Eintracht a prins hoțul și a recuperat bunurile unui pensionar

19 mai, 2017

Fostul internațional croat Robert Kovaci, acum antrenor, a sărit în ajutorul unui pensionar jefuit de un hoț. El l-a urmărit pe răufăcător și l-a imobilizat până la sosirea polițiștilor. Totodată, a recuperat și suma de bani pe care acesta i-o furase victimei. Robert e secundul fratelui său mai mare, Niko, la Eintracht Frankfurt.

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

VASLUI. Un taximetrist a salvat viața unui epileptic cu un ac

Din cauza unei crize cardiace un șofer a leșinat la volan, a intrat în masina din fața sa și apoi a ricosat într-un gard de beton

Simona Halep și explicația unui meci catastrofal: "Nu am fost pregătită să joc această partidă"

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a încercat să explice jocul slab din semifinala de la Indian Wells pierdută categoric în fața lui Naomi Osaka, scor 3-6, 0-6.  "Nu am fost

Cadoul făcut de Spaletti unui antrenor român: "M-am trezit cu el în vestiar"

Dan Petrescu (50 de ani) a povestit într-un interviu acordat în Italia despre cadoul primit de la Luciano Spalletti (59 de ani) în perioada în care antrena în Rusia.

Cadoul făcut de Spaletti unui antrenor român care se bate la titlu în Liga 1: "M-am trezit că a venit cu punga în vestiar"

Dan Petrescu (50 de ani) a povestit într-un interviu acordat în Italia despre cadoul primit de la Luciano Spalletti (59 de ani) în perioada în care antrena în Rusia.

CAZUL INCREDIBIL al unui bărbat care a suferit un TRANSPLANT de PLĂMÂNI. Nu are unde să se TRATEZE

După ce în urmă cu doi a suferit un transplant de plămâni la Viena, un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a îmbolnăvit şi nu are unde să se trateze în ţară.