Gest eroic! Secundul lui Eintracht a prins hoțul și a recuperat bunurile unui pensionar

19 mai, 2017

Fostul internațional croat Robert Kovaci, acum antrenor, a sărit în ajutorul unui pensionar jefuit de un hoț. El l-a urmărit pe răufăcător și l-a imobilizat până la sosirea polițiștilor. Totodată, a recuperat și suma de bani pe care acesta i-o furase victimei. Robert e secundul fratelui său mai mare, Niko, la Eintracht Frankfurt.

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

România, sacrificată pe tabla de șah SUA - UE: Analiza fără perdea a unui fost ministru de Externe

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean a apreciat că România nu este primită în spațiul Schengen și nu reușește să scape de monitorizarea MCV din cauza intereselor politico-financiare

Violatorul de băieți din Sântana a fost prins și dus la pușcărie

Violatorul de băieți din Sântana a fost prins și dus la pușcărie. Acesta era condamnat de o lună și jumătate.

Anchetele unui detectiv singur. SUSPANS cu GEORGE ARION

Anul acesta, la „Gaudeamus”, Crime Scene Press va lansa o nouă colecție – cartea de buzunar. Trei apariții editoriale îi vor deschide drumul.

Povestea dramatică a unui băiețel, violat cu acordul mamei

Timp de doi ani, un copil din Timișoara a fost abuzat de iubitul celei care i-a dat viață. După ce faptele au ieșit la iveală, bărbatul a fost judecat și condamnat la opt ani de închisoare.

Gest uriaș al lui De Rossi după ratarea calificării » I-a uimit pe suedezi: "Wow! Al naibii gentleman!"

Italia pierde Mondialul după 60 de ani, dar își păstrează demnitatea. Mijlocașul Romei, Daniele de Rossi, care se retrage la 34 de ani din squadra azzurra, a urcat în autocarul