Ghiță a cerut să nu fie extrădat. Motivarea lui are legătură cu politica

19 mai, 2017

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă, aflat în arest în Serbia, este audiat, astăzi, la Belgrad, că urmare a cererii de extrădare formulată de autorităţile române.Audierea va avea loc la ora 12.30 și se va ține cu ușile închise.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

România va rata ocazia de a ieși din politica externă gen: „Nu îndrăznim nimic pînă nu întrebăm dacă avem voie să îndrăznim”

Joi, seara, așteptînd în hol să intru în partea a doua a emisiunii Sinteza zilei, în pauza dinaintea ultimei bucăți a interviului pe care i l-a luat Mihai Gâdea, a apărut Liviu Dragnea.

Vlad Cosma, AUDIAT în dosarul lui Ghiță. Fostul deputat NU mai vrea IDENTITĂȚI FALSE. „Vreau să fiu audiat în calitatea reală!”

Vlad Cosma s-a prezentat vineri dimineață la ÎCCJ pentru a fi audiat ca martor în dosarul lui Sebastian Ghiță. Fostul deputat a vorbit și despre martori protejați, exprimându-și dorința de

Gică Hagi a luat CLASA POLITICĂ la șuturi: „Suntem niște gâze! Oamenii de sus împart România cum vor”

Gheorghe Hagi, antrenorul și finanțatorul celor de la FC Viitorul, a lansat un nou atac asupra celor care conduc țara.

Gigi Becali, amenințări după ce CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB-ului: "Vor fi 3 milioane de oameni în stradă"

Gigi Becali a reacționat după ce a aflat de acțiunile celor de la CFR, care l-au pârât la Comisia de Disciplină. Patronul FCSB nu se teme că echipa sa ar putea avea de suferit, ba

GESTUL făcut de IOHANNIS. Președintele a LĂUDAT „COOPERAREA POLITICĂ” afișată în fața PARTENERILOR INTERNAȚIONALI

Președintele Klaus Iohannis a vorbit în cadrul Summit-ului B9, de la București, despre faptul că în România s-a ajuns la alocarea a 2% din PIB pentru Apărare.