gluten

15 Octombrie 2016

Cum îți dai seama că suferi de intoleranță la gluten!

Intoleranța la gluten este o boală autoimună cauzată de consumul de cereale, ale cărei simptome apar la oamenii care au ingerat alimente ce conțint gluten – adică proteina din grâu, secară

27 Mai 2016

Peste gluten! Schimbarea MAJORĂ pe care a mărturisit-o Djokovici: "Da, e adevărat, de un an se întâmplă asta!"

Novak Djokovici, care ieri s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros, a fost întrebat la conferința de presă de după meciul cu Steve Darcis dacă e vegetarian sau nu. "Da, sunt

08 Iulie 2014

Dieta fara gluten! Ce meniu recomanda doctorii persoanelor cu diabet, obezitate sau alte boli

Aceasta dieta de o saptamana curata organismul de glutenul daunator si va ajuta sa pierdeti in greutate.

14 Mai 2014

Intoleranța la gluten: la cine apare mai des și cum te poți testa gratuit

Boala celiacă sau intoleranţa la gluten este o afecţiune autoimună declanșată de ingestia de gluten (proteina din grâu, secară și orz) la indivizi predispuși genetic.

13 Martie 2014

Un nou fel de mancare: carnea din legume fara soia sau gluten

Oamenii de stiinta din Europa au învățat să facă carne de legume, folosind alte ingredinte decat cele cunoscute pana in prezent - soia si gluten de grau. Prin gustul și aspectul sau, nou

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

16 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

15 Ianuarie 2014

Intoleranța la gluten

Glutenul este o proteină prezentă în unele cereale, cu valoare nutrițională importantă, bine tolerată de majoritatea populației, dar destul de greu de digerat.

20 August 2013

Alimente despre care nu ştiai că au gluten

Dacă suferi de celiachie sau de altă afecţiune care necesită evitarea glutenului, probabil ştii deja care sunt alimentele de care trebuie să te fereşti.

07 August 2013

Ce boală cruntă pot face pacienţii cu celiachie dacă nu se feresc de gluten

Sensibilitatea la gluten cunoscută şi sub numele de celiachie este ereditară şi necontagioasă şi odată apărută nu mai dispare niciodată.

04 Aprilie 2013

Cereala fără gluten care protejează inima şi ţine cancerul la distanţă

Este o cereală foarte valoroasă din punct de vedere nutriţional şi poate fi consumată, adaugă în pâine, salata şi supe

12 Martie 2013

De ce nu ar trebui să excluzi definitiv din dietă alimentele care conțin gluten

Glutenul este o proteină care se găsește în componența boabelor de grâu, orez sau secară

27 Iunie 2008

Produsul zilei - Musli bio fara gluten

Destinat persoanelor care sufera de intoleranta la gluten, Musli 100% bio produs de englezii de la Alara contine peste 50% fructe mere, stafide , alune si seminte de floarea-soarelui, plus fulgi de