Hackerul Guccifer ARUNCĂ BOMBA din închisoare: un serviciu secret A DECIS TOTUL

12 august, 2017

Celebrul hacker român Guccifer şochează din nou. „Călăul” lui Hillary Clinton de la prezidențiale a sunat la o televiziune din SUA şi a oferit un interviu incendiar din spatele gratiilor. Hackerul Marcel Lazăr Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, aflat în detenţie la Arad, a sunat din închisoare la Fox News, spunând că nu vrea să fie trimis în SUA pentru a-şi ispăşi pedeapsa primită de la instanţele americane. Românul a mai spus și că sub pseudonimul Guccifer 2.0 acționează mai mulți hackeri, însă se pot ascunde chiar și servicii secrete, cum ar fi CIA.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Cine sunt angajaţii care beneficiază de pensii de serviciu de 2.000 de euro pe lună

Numărul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii mai 2018, de 9.066, cei mai mulţi, 3.490, fiind beneficiari ai Legii 303/2004 privind statutul procurorilor şi judecătorilor.

ANDREEA MANTEA și IUBITUL ei SECRET. PRIMA FOTOGRAFIE cu CEI DOI ÎNDRĂGOSTIȚI - FOTO

Andreea Mantea, celebra prezentatoare din România, iubește din nou, la aproape doi ani de la despărțirea de luptatorul de MMA Cristian Mitrea.

SUSPENDAREA lui Iohannis, discutată la VÂRF. Ce au DECIS Dragnea și Tăriceanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea şi cel al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întâlnit luni, în biroul președintelui Camerei Deputaţilor.

Mutare BOMBĂ la Tarom! Anunuțul făcut în urmă cu puțin timp de compania aeriană

Tarom a anunțat că va achiziționa alte cinci aeronave 738 MAX 8 și că va încheia un contract de leasing operațional pentru cumpărarea a două aeronave 737-800 Next Generation (NG).

Lege CRUCIALĂ pentru sănătate. Ar putea schimba totul

Numărul donatorilor de organe este in scadere în România, a declarat, luni, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, informand ca se va crea un grup de lucriu în cel mult două luni. Astfel, va