Hackerul Guccifer ARUNCĂ BOMBA din închisoare: un serviciu secret A DECIS TOTUL

12 august, 2017

Celebrul hacker român Guccifer şochează din nou. „Călăul” lui Hillary Clinton de la prezidențiale a sunat la o televiziune din SUA şi a oferit un interviu incendiar din spatele gratiilor. Hackerul Marcel Lazăr Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, aflat în detenţie la Arad, a sunat din închisoare la Fox News, spunând că nu vrea să fie trimis în SUA pentru a-şi ispăşi pedeapsa primită de la instanţele americane. Românul a mai spus și că sub pseudonimul Guccifer 2.0 acționează mai mulți hackeri, însă se pot ascunde chiar și servicii secrete, cum ar fi CIA.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Cum a ajuns Simona Halep NUMĂRUL 1 WTA. Jucătoarea de tenis a spus MARELE SECRET

Simona Halep este prima jucătoare din România care ocupă această poziție, fiind, în același timp, cel de-al 25-lea lider mondial WTA.

DEZVĂLUIRE-BOMBĂ! Șeful unui Serviciu Secret din România, implicat într-o ARESTARE CELEBRĂ: „În maximum trei luni (...) drumul va fi liber!”

O adevărată informaţie-bombă a ajuns în posesia Departamentului de Anchete Speciale (DAS) din cadrul site-ului cancan.ro. Mai exact, potrivit informațțile publicate, pentru moment, de

Incendiile fac ravagii în Portugalia! Un cunoscut fotbalist a trăit momente de groază: "Totul era înconjurat de flăcări, nu aveai unde să fugi. Valuri de foc, haos"

Portugalia, devastată de flăcări într-o imagine apocaliptică! Duminică, a fost dezastru în vestul continentului. 440 de focare de incendiu, pompierii au fost copleșiți de furia

NU te UITA de la SERVICIU! N-ai vrea să te VADĂ ŞEFUL, dar NICI NEVASTA. Aceste FEMEI ştiu exact CÂT să ASCUNDĂ

Femeile sunt întotdeauna o idee bună, mai puţin dacă eşti la serviciu. Suntem convinşi că dacă te-ar prinde şeful că te uiţi la aşa ceva în timpul programului, ai fi concediat imediat.

Holocaustul, cea mai mare MINCIUNĂ din istorie? Ce teorie BOMBĂ are „BUNICA NAZISTĂ”

O bătrână a fost condamnată, luni, pentru a 5-a oară, la șase luni de închisoare pentru că a negat Holocaustul.