Holera devastează Yemenul: 242 de morţi şi 23.425 de cazuri în trei săptămâni

19 mai, 2017

Epidemia de holeră, care se manifestă de la sfârşitul lui aprilie, a provocat 242 de morţi în Yemen, o ţară afectată de război, a anunţat vineri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Alţi 23.425 de yemeniţi sunt suspecţi de holeră, numărul cazurilor urmând să crească la aproape 250.000, atrage atenţia OMS, potrivit AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

15 morţi în Rusia după ce un camion s-a ciocnit cu un microbuz

Cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa iar alte patru au fost rănite după ce un camion s-a ciocnit de un microbuz în Republica rusă Mari El, aflată la 600 de kilometri de est de Moscova,

ACCIDENT cu FINAL TRAGIC. Trei bărbaţi au MURIT INTOXICAŢI pe DN6

Trei bărbați au murit, vineri, într-o parcare de pe marginea DN6, după ce s-au intoxicat cu vaporii de alcool pe care i-au inhalat dintr-o cisternă ce transporta bere.

Trei bărbați au murit îmbătați cu vapori de alcool dintr-o cisternă

Trei bărbați au murit de beți, la propriu, dimineața aceasta. Mai exact, s-au intoxicat cu vapori de alcool, după ce au intrat într-o cisternă să o curețe.

Sfârșit de săptămână cu vreme ploioasă în toată România

Vremea va fi închisă și ploioasă la nivelul întregii țări, în acest weekend, însă temperaturile se vor încadra în normele perioadei, potrivit specialiștilor de la Administrația

Un preşedinte şi trei martori. POVESTEA UNEI FOTOGRAFII

Era într-o zi de marţi, 11 martie 2014, la o şedinţă comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor. Într-o tovărăşie greu de descris în cuvinte, guvernul Ponta îşi asuma răspunderea.