I-a înnebunit pe italieni! Un jucător de la CSU este comparat cu Verratti: "E bijuteria Craiovei"

12 august, 2017

Vladimir Screciu, jucătorul de 17 ani celor de la CSU Craiova, i-a impresionat pe italieni. Site-ul tuttomercatoweb l-a lăudat pe jucătorul care debutat în Liga 1 sezonul trecut cu Gigi Mulțescu antrenor, comparându-l cu Marco Verratti, mijlocașul lui PSG dorit de Barcelona. "Chiar dacă are doar 17 ani, este extrem de inteligent din punct de vedere tactic și este puternic pe picioare. Vladimir Screciu este cea mai stralucitoare bijuterie a Craiovei.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Ratt

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

Probleme în ORIENTUL MIJLOCIU. Rusia NU este de acord cu o HEGEMONIE

Statele din Occidet vor impună o hegemonie în Orientul Mijlociu, dar Rusia şi Siria se opun acestei iniţiative, a declarat Bashar al-Assad.

Cine este SIRIANUL care a editat un MANUAL PENTRU TERORIŞTI. POVESTEA „PROFESORULUI” TERORISMULUI

Despre celula de 12 teroriști care a îndoliat în ultimele zile Spania prin cele două atacuri din Catalonia, soldate cu 14 morți, se cunosc puţine lucruri. Modul său de a opera este însă

NICU MAHARU, fostul iubit al Simonei Sensual, este ÎN STARE FOARTE GRAVĂ. Prietenii lui sunt șocați

Nicu Maharu este în stare foarte gravă, internat la spital. Se pare că diabetul l-a adus în stare critică. Familia și prietenii sunt în stare de șoc, la auzul veștii.

Popularitatea PRINȚULUI CHARLES este în CĂDERE LIBERĂ, la 20 de ani de la moartea PRINȚESEI DIANA

Popularitatea prințului Charles a început să scadă considerabil, la 20 de ani de când prințesa Diana a murit, în fatidicul accident de la Paris.