Italia: regiunile Lombardia şi Veneto vor organiza un referendum consultativ pe tema autonomiei

21 aprilie, 2017

Două regiuni bogate din nordul Italiei, Lombardia şi Veneto, vor organiza pe 22 octombrie un referendum „consultativ“ cu privire la creşterea nivelului de autonomie al teritoriilor lor faţă de Guvernul de la Roma, transmite AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

TRAGEDIE pe ȘOSEA, în Italia! Un microbuz cu nouă românce, implicat într-un accident

Nouă românce au fost rănite, dintre care mai una grav, în urma unui într-un accident, în provincia Udine, aflată în Italia.

ȘOCANT! O tânără româncă S-A SPÂNZURAT în Italia, după ce a fost CONCEDIATĂ

O româncă de 19 ani, care și-a pierdut locul de muncă pe care îl avea într-un centru comercial din Italia, s-a sinucis. Tânăra a intrat în depresie, după ce a fost concediată.

Greva controlorilor de trafic din Italia anulează şi întârzie zborurile Wizz Air. Sute de pasageri blocaţi pe aeroportul Henri Coandă

O cursă Wizz Air, Bucureşti-Perugia a fost anulată din cauza grevei controlorilor de trafic din Italia. Mai multe curse curse întregistrează întârzieri de până la patru ore.

Greva controlorilor de trafic din Italia anulează şi întârzie zborurile Wizz Air. Sute de pasageri blocaţi pe aeroportul Henri Coandă

O cursă Wizz Air, Bucureşti-Perugia a fost anulată din cauza grevei controlorilor de trafic din Italia. Mai multe curse înregistrează întârzieri de până la patru ore.

Erdogan face o nouă mutare în lupta cu Trump pe tema Ierusalimului. Naţiunile Unite, chemate să anuleze decizia preşedintelui american

Turcia a lansat o iniţiativă la ONU pentru a-l bloca pe preşedintele american Donald Trump în demersul său de recunoaştere a Ierusalimului drept capitala Ierusalimului, transmite Reuters online.