Jucător de 3,5 milioane de euro! CFR Cluj e pe cale să perfecteze transferul unui jucător enorm

21 aprilie, 2017

CFR Cluj este pe cale să-l aducă la echipă pe Cicero, un jucător cumpărat de Dinamo Moscova, în 2005, cu o sumă uriașă. Clujenii vor reforma lotul din vară, iar mai mulți jucători care sunt la final de contract nu vor continua la echipă. Oficialii ardelenilor au început să își facă deja lista de achiziții, iar una dintre principalele ținte este Cicero, un atacant de careu din Guineea-Bissau.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Cfr Cluj

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

FAKE NEWS. Modificările la Codul de procedură penală – ținta unui război hibrid

Fake News. O analiză a știrilor difuzate în ultimele zile ne indică existența unui război de tip hibrid în care știrile false sau exagerările au devenit una din armele cele mai eficiente.

SCENARIU SUMBRU. Mai mulți POLIȚIȘTI au fost arestați pentru ASASINAREA unui CANDIDAT la PRIMĂRIE

Mai mulți polițiști din localitatea mexicană Ocampo, unde săptămâna aceasta a fost asasinat un candidat la primărie, au fost dezarmaţi şi arestaţi pentru efectuarea unei anchete interne.

Ce AVERE a primit OANA ZĂVORANU de la MAMA EI. Este vorba de MILIOANE DE EURO ținute SECRET

Oana Zăvoranu a moștenit o avere impresionantă de la mama sa în anul 2015, dar abia acum s-au descoperit adevăratele cifre ale imperiului lăsat de Mărioara.

Fraudă bancară de peste 180.000 de euro. Ce a putut să facă un tânăr de 29 de ani

Un bărbat de 29 de ani din Timişoara este cercetat după ce a furat din bancă aproape 200.000 de euro. Acesta a modificat anumite date înregistrate în sistemele unei unităţi bancare pe numele

Transferul verii?! » Gazzetta dello Sport anunță: "Clubul a pregătit 5 milioane de euro pentru Ianis Hagi"

AS Roma este interesată de transferul mijlocaşului Ianis Hagi de la Viitorul, fiind dispusă să ofere 4-5 milioane de euro pentru transferul fiului fostului internaţional Gheorghe Hagi.