kazmunaigas

17 Noiembrie 2016

Profitul KazMunaiGas EP a scăzut cu 45% în primele nouă luni din 2016

Profitul net al KazMunaiGas Exploration and Production (KMG EP), subsidiara listată la Londra a companiei naţionale de petrol şi gaze din Kazahstan (KazMunayGas), a scăzut cu 45% în primele nouă

27 Septembrie 2016

KazMunaiGas oprește programul de investiții în România

KazMunaiGas opreşte programul de investiții în România după ce DIICOT a pus sechestru pe activele companiei şi declară că există câteva ţări care oferă termeni, condiţii mai bune.

10 Septembrie 2016

Președintele KazMunaiGas neagă presupusele legăturile cu fostul premier Tony Blair

KazMunaiGas nu are nicio legatura cu numele fostului premier britanic Tony Blair, a declarat Azamat Zhangulov, președintele companiei, citat de România TV.

10 Septembrie 2016

Președintele KazMunaiGas a reacționat în urma SCANDALULUI provocat în România legat de NUMELE lui Tony Blair

Azamat Zhangulov, președintele KazMunaiGas, a reacționat în urma scandalului izbucnit în România în care este implicat și Tony Blair.

06 Iulie 2016

Se îngroașă gluma pentru Ponta! DNA a ridicat documentele referitoare la memorandumul cu KazMunaiGas pentru datoriile Rompetrol

Un dosar DNA – Rompetrol III – vizează înţelegerea dintre Guvernul Ponta şi KazMunaiGas din 2013 şi adoptată de Executiv în 2014, prin HG, potrivit Romaniacurata.ro.

03 Martie 2015

KazMunaiGas, profit net în scăderecu 67%, în 2014

Compania petrolieră KazMunaiGas Exploration and Production, principala subsidiară care se ocupă de explorarea şi producţia de petrol în cadrul grupului petrolier de stat KazMunayGas

10 Martie 2014

Grupul Rompetrol își schimbă numele în KazMunaiGas Internațional. Benzinăriile rămân sub brandul Rompetrol

The Rompetrol Grup își va schimba denumirea în KazMunayGas Internațional, conform unei decizii luate la finele lunii trecute de consiliul de admnistrație al grupului, se arată într-un comunicat

07 Septembrie 2013

KazMunaiGas cedeaza Chinei peste 8% din zacamantul petrolier Kashagan

Kazahstanul va ceda Chinei 8,33% din gigantul sau zacamant petroliere Kashagan , pentru cinci miliarde de dolari, au anuntat surse apropiate guvernului de la Astana.

04 Iunie 2008

Directorul general adjunct al KazMunaiGas a demisionat

Directorul general adjunct al KazMunaiGas (KMG), Ulan Baizhanov, s-a retras din functie, a anuntat, joi, compania, printr-un purtator de cuvant care nu a oferit alte detalii.