lira scotiana schimb valutar

08 Februarie 2018

Curs BNR: Leul, scăderi însemnate în raport cu dolarul și lira sterlină

Leul a crescut față de euro, dar a slăbit în raport cu dolarul, francul elvețian și lira sterlină, la cursul oficial al Băncii Naționale a României (BNR).

09 Ianuarie 2018

DEZASTRU în UK. Lira sterlină se prăbușește

Lira a urcat în acest an peste nivelul de 1,35 dolari pe unitate. Moneda britanică ar putea reveni însă în jurul nivelului de 1,2 dolari pe unitate, dacă summitul in martie va eşua, a apreciat

22 Noiembrie 2017

Manea (BCR): Nu există niciun dezastru pe piaţa de schimb valutar

Volatilitatea cursului de schimb pe care o vedem este foarte mult indusă de zgomot, iar dacă privim la alte economii emergente o să observăm volatilităţi mult mai ample, a declarat, marţi,

31 Octombrie 2017

Curs BNR: Leul coboară în raport cu euro, dolarul și lira sterlină

Leul a scăzut marți, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), față de euro, dolar și lira sterlină, dar a crescut în raport cu francul elvețian.

12 Octombrie 2017

Curs BNR: Euro și lira sterlină au crescut față de leu

Euro și lira sterlină au crescut joi în raport cu leul, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce dolarul și francul elvețian au scăzut.

12 Septembrie 2017

Curs BNR: Euro, dolarul și lira sterlină cresc față de leu

Euro, dolarul și lira sterlină au crescut marți, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce francul elvețian a scăzut.

12 Septembrie 2017

ZECI de PERCHEZIȚII la case de SCHIMB VALUTAR. Valutiști IRANIENI, acuzați de SPĂLARE DE BANI

Poliția Română a anunțat că sunt efectuate 41 de percheziții la case de schimb valutar din București, Ilfov și Constanța, deținute de iranieni și români. Două grupări sunt acuzate de

05 Septembrie 2017

Curs BNR: Euro se îndreaptă către 4,6, lira a depășit 5 lei

Euro mai are de câștigat 0,41 de bani până la pragul de 4,6 lei, iar lira sterlină a revenit marți peste nivelul de 5 lei, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR).

04 Septembrie 2017

Curs BNR: Euro, lira și francul cresc, dolarul scade

Principalele valute au crescut luni, față de leu, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), cu excepția dolarului, care a scăzut ușor.

01 Septembrie 2017

Curs BNR: Euro şi lira sterlină urcă spre praguri limită

Euro se apropie de pragul de 4,6 lei, iar lira sterlină urcă spre 5 lei, la cotaţiile de referinţă ale Băncii Naţionale a României (BNR).

31 August 2017

Curs BNR: Euro în scădere, lira și dolarul în creștere

Euro a scăzut joi, în raport cu leul, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), iar dolarul și lira sterlină au crescut, continuând trendul din ziua precedentă.

30 August 2017

Curs BNR: Euro scade, lira sterlină și dolarul cresc

Schimbare de trend la cotațiile de referință ale Băncii Naționale a României (BNR): euro a scăzut miercuri față de leu, în timp ce dolarul și lira sterlină au crescut.

29 August 2017

Hardy (Saxo Bank): Lira sterlină și dolarul au scăzut și ar putea să mai scadă

Lira sterlină și dolarul se află pe o traiectorie descendentă, în timp ce euro crește. Se vor menține aceste trenduri în viitorul apropiat?

29 August 2017

Curs BNR: Lira sterlină și dolarul, la noi minime record

Lira sterlină și dolarul au continuat să scadă marți, față de leu, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR).

28 August 2017

Curs BNR: Euro se apropie de 4,6 lei, lira scade la un nou minim record

Euro s-a apreciat luni, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), îndreptându-se către pragul de 4,6 lei, în timp ce lira sterlină a atins un nou minim record.

28 August 2017

Dolarul și lira sterlină, la cotații mici. E momentul să cumpărăm?

Lira sterlină și dolarul se află în acest moment la valori scăzute în raport cu leul. Este momentul să cumpărăm, pentru a câștiga din speculații pe termen scurt sau mediu?

25 August 2017

Curs BNR: Nou record minim pentru lira sterlină

Lira sterlină a înregistrat vineri un nou record negativ, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), coborând sub nivelul de miercuri.

24 August 2017

Curs BNR: Lira sterlină se menține sub pragul de 5 lei

Lira sterlină și-a revenit joi, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR) și a crescut față de leu, după minimul record înregistrat în ziua precedentă.

23 August 2017

Curs BNR: Lira sterlină a scăzut sub 5 lei

Lira sterlină a coborât miercuri sub pragul de 5 lei, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), pentru prima dată după mai bine de patru ani.

21 August 2017

Curs BNR: Euro, francul și lira scad, iar dolarul crește

Leul a crescut luni, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), față de euro, francul elvețian și lira sterlină, dar a scăzut în raport cu dolarul.

11 August 2017

Estimare: Euro va ajunge la paritate cu lira sterlină în 2018

Banca americană de investiţii Morgan Stanley şi-a majorat estimările privind evoluţia euro, previzionând că va atinge 1,25 dolari la începutul anului viitor şi va fi la paritate cu lira

11 August 2017

Estimare: Euro va ajunge la paritate cu lira sterlină în 2018

Banca americană de investiţii Morgan Stanley şi-a majorat estimările privind evoluţia euro, previzionând că va atinge 1,25 dolari la începutul anului viitor şi va fi la paritate cu lira

28 Iulie 2017

Curs BNR: Minime record pentru dolar, franc și lira sterlină

Leul s-a întărit vineri, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), față de trei valute, care au înregistrat minime record.

24 Iulie 2017

Curs BNR: Dolarul și lira sterlină continuă să scadă la minime record

Dolarul și lira sterlină s-au depreciat și luni, față de leu, la Banca Națională a României (BNR), după ce în sesiunea anterioară atinseseră minime record.

21 Iulie 2017

Curs BNR: Dolarul și lira sterlină, la minime record pe 2017

Dolarul și lira sterlină au coborât vineri, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), la minime record în raport cu leul, cele mai scăzute nivele de anul acesta.

13 Iulie 2017

Curs BNR: Euro a scăzut față de leu, lira sterlină a crescut cu peste 4 bani

Euro a scăzut joi față de leu, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce dolarul, francul elvețian și lira sterlină au crescut.

12 Iulie 2017

Curs BNR: Dolarul a scăzut sub 4 lei, lira sterlină la un minim record

Euro și francul elvețian au crescut miercuri față de leu, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce dolarul și lira sterlină au scăzut.

28 Iunie 2017

Curs BNR: Dolarul și lira sterlină, la minime record

Principalele valute au scăzut comparativ cu leul a doua zi consecutiv, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), dolarul și lira înregistrând minime record.

26 Iunie 2017

Curs BNR: Euro și dolarul cresc, francul și lira scad

Euro și dolarul au crescut luni față de euro, în timp ce francul elvețian și lira sterlină s-au depreciat, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR).

14 Iunie 2017

Curs BNR: Euro, dolarul și lira cresc, francul scade

Euro, dolarul și lira sterlină au crescut miercuri, în raport cu leul, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce francul elvețian a scăzut.

12 Iunie 2017

Curs BNR: Incertitudinile privind Brexit-ul afectează lira sterlină

Incertitudinile privind Brexit-ul, generate de rezultatele alegerilor din Marea Britanie continuă să afecteze cotația lirei sterline în raport cu leul.

09 Iunie 2017

Curs BNR: 'Brexit-ul în pericol' prăbușește lira sterlină

Lira sterlină a scăzut vineri, la cotația de referință a Băncii Naționale a României, până la 5,1901 lei, cel mai mic nivel din ultimele patru luni.

07 Iunie 2017

Curs BNR: Euro și francul cresc, dolarul și lira scad

Euro și francul elvețian au crescut miercuri, în raport cu leul, la Banca Națională a României (BNR), în timp ce dolarul și lira sterlină au scăzut.

30 Mai 2017

Curs BNR: Euro și francul scad, dolarul și lira cresc

Euro și francul elvețian au scăzut marți, în raport cu leul, la cursul de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce dolarul și lira sterlină au crescut.

26 Mai 2017

Curs BNR: Euro, dolarul și francul au crescut, lira sterlină a scăzut

Euro, dolarul și francul elvețian au crescut vineri față de leu, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce lira sterlină a scăzut.

22 Mai 2017

Curs BNR: Euro, dolarul și lira sterlină au slăbit luni

Euro, dolarul și lira sterlină au scăzut luni față de leu, la cursul oficial al Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce francul elvețian a scăzut.

10 Mai 2017

Curs BNR: Euro și francul scad, dolarul și lira cresc

Euro și francul elvețian au scăzut miercuri, față de leu, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), în timp ce dolarul și lira sterlină au crescut.

29 Martie 2017

Lira s-a apreciat în raport cu euro după activarea Brexitului

Lira sterlină s-a apreciat miercuri semnificativ în raport cu moneda europeană, după ce guvernul Marii Britanii a activat articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, ceea ce a dat startul

15 Februarie 2017

Dolarul şi lira sterlină au crescut puternic faţă de leu, până la niveluri record

Euro şi dolarul au crescut miercuri faţă de leu la cotaţia de referinţă a Băncii Naţionale, cele două valute continuând trendul ascendent din ziua precedentă.

13 Februarie 2017

Curs BNR: Lira sterlină creşte simţitor faţă de leu

Atât moneda europeană cât şi cea americană au înregistrat luni creşteri la cursul de referinţă al Băncii Naţionale a României.

24 Ianuarie 2017

Lira se depreciază după decizia Curţii Supreme privind Brexitul

Lira sterlină s-a depreciat marţi faţă de dolar şi euro, iar indicele principal FTSE-100 al Bursei de la Londra a crescut cu 0,4%, la 7.172,64 puncte, transmite Reuters.

18 Ianuarie 2017

Curs BNR: Lira sterlină continuă să se întărească

Cursul oficial leu-euro a scăzut miercuri cu 0,15%, până la cotația de 4,4980 lei pentru un euro, în timp ce cursul leu-dolar a coborât cu 0,30%, până la 4,2089.

17 Ianuarie 2017

Lira sterlină se îndreaptă spre cea mai bună zi de după 2008

Lira sterlină s-a apreciat semnificativ faţă de dolar, îndreptându-se spre cel mai semnificativ avans de la criza financiară globală, transmit Reuters şi Bloomberg.

19 Octombrie 2016

Marea Britanie, încotro? Brexitul aruncă în abis lira sterlină

Dupa validarea referendumului pro-Brexit, Marea Britanie risca sa se transforme dintr-o economie robusta intr-una emergenta. Argumente? Moneda nationala este intr-un picaj liber iar viitorul tarii

07 Octombrie 2016

LIRA STERLINĂ SE PRĂBUŞEŞTE! Ultimele evoluţii

Lira sterlină s-a prăbuşit vineri în schimburile din Asia la cel mai mic nivel din ultimii 31 de ani în raport cu dolarul şi din ultimii 7 ani faţă de moneda euro, accentuând căderea

04 Octombrie 2016

LIRA STERLINĂ, la MINIMUL ultimilor 31 de ani faţă de dolar!

Lira sterlină s-a prăbuşit la miniomul ultimilor 31 de ani faţă de dolarul american. Lira a pierdut 0,5% în primele ore de tranzacţionare la Londra, ajungând la 1,2778 dolari. Moneda

16 Iulie 2016

LOVITURĂ DE STAT ÎN TURCIA - Lira turceasca, în cădere liberă!

Lira turcească a scăzut la cel mai redus nivel din ultimele trei săptămâni în raport cu dolarul american, după ce premierul turc, Binali Yildirim, a anunţat că un grup din cadrul armatei

05 Iulie 2016

Lira s-a prabusit la valoarea minima din ultimii 31 de ani

Lira sterlină s-a depreciat cu 1,3% în raport cu dolarul, ajungând la cel mai scăzut nivel din ultimii 31 de ani, în condiţiile în care investitorii sunt îngrijoraţi

05 Iulie 2016

Lira a ajuns la cel mai scăzut nivel din 1985

Lira sterlină s-a depreciat cu 1,3% în raport cu dolarul, ajungând la cel mai scăzut nivel din ultimii 31 de ani, în condiţiile în care investitorii sunt îngrijoraţi de efectele negative

28 Iunie 2016

Cum câştigăm bani după Brexit? "Se poate specula pe lira sterlină, dar...

Mai există plasamente avantajoase de capital, după ce Brexit-ul a provocat un cutremur pe burse şi în domeniul valutar? Unde ne mai putem investi banii?

27 Iunie 2016

Lira s-a depreciat iar faţă de leu. Exportatorii cer despăgubiri, invocând situaţie de FORŢĂ MAJORĂ

Lira a continuat deprecierea faţă de leu, BNR anunţând pentru astăzi un curs oficial de 5,4295 ron pentru moneda britanică, faţă de 5,9 lei/GBP cât era pe 21 iunie. „Deprecierea lirei

27 Iunie 2016

Lira sterlină, grav lovită din nou!

Lira sterlină se prăbuşeşte din nou, pierzând teren după recuperarea din ultima parte a sesiunii de tranzacţionare de vineri.

26 Iunie 2016

Dupa Brexit, Lira sterlina s-a depreciat cu 7, 5% în raport cu dolar

Lira sterlina s-a depreciat vineri cu peste 7,5 % în raport cu dolarul, ajungând aproape de valoarea minima atinsa în 1985, şi cu 6 % faţă de euro, în urma triumfului

25 Iunie 2016

Turiştii BRITANICI plecaţi în vacanţă trăiesc un COȘMAR. Au rămas FĂRĂ NICIUN BAN în Grecia și Bulgaria. Băncile şi casele de schimb valutar REFUZĂ să le schimbe LIRELE STERLINE în EURO. Englezii au probleme și în SUA: schimbul în DOLA

Turiştii birtanici plecaţi în vacanţe întâmpină mari probleme la casele de schimb valutar de peste tot din lume, după ce acestea refuză să schimbe lirele sterline, în urma rezultatului

25 Iunie 2016

Coadă la casele de schimb valutar

Casele valutare din Australia s-au confruntat cu o situaţie haotică, iar banca Commonwealth Bank a suspendat chiar unele operaţiuni de schimb valutar după ce lira sterlină a coborât la cel mai

25 Iunie 2016

Dupa Brexit, Lira sterlina s-a depreciat cu 7, 5% în raport cu dolar

Lira sterlina s-a depreciat vineri cu peste 7,5 % în raport cu dolarul, ajungând aproape de valoarea minima atinsa în 1985, şi cu 6 % faţă de euro, în urma triumfului

24 Iunie 2016

BREAKING NEWS: Lira sterlină s-a prăbuşit!

Temerile că rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi în favoarea ieşirii ţării din Uniunea Europeană au dus vineri dimineaţă la o depreciere semnificativă a

24 Iunie 2016

Referendum britanic: Lira sterlină IN PICAJ, panica pe pietele financiare

Teama că verdictul urnelor la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi favorabil ieşirii ţării din Uniunea Europeană au condus la o depreciere semnificativă a lirei sterline, care a

07 Iunie 2016

Lira sterlină, la minimul ultimelor trei săptămâni

Lira sterlină a scăzut la minimul ultimelor trei săptămâni, după ce sondajele arată că mai mulţi britanici sunt în favoarea părăsirii Uniunii Europene, ceea ce învie îngrijorările

26 Aprilie 2016

JAFUL ANULUI la Timişoara. Hoţii au SPART o CASĂ de SCHIMB VALUTAR și au dispărut cu o adevărată comoară. CULMEA, au FURAT şi CAMERELE de supraveghere cu tot SISTEMUL de siguranţă

Jaf ca-n filme la o casă de schimb valutar. Hoții au acționat ”ca la carte”: au tăiat firele sistemului de alarmare, apoi au dezmembrat seiful.

10 Noiembrie 2015

Vodafone renunţă la lira sterlină şi îşi va raporta rezultatele în euro

Grupul britanic de telefonie mobilă Vodafone Group Plc a anunţat marţi că începând de anul viitor va raporta rezultatele financiare în euro, în condiţiile în care relaţia Marii Britanii cu

14 Septembrie 2015

Lira turcească, aruncată la un nou minim faţă de dolar

Moneda naţională a Turciei se tranzacţionează la un nivel de 3,065 lire pentru un dolar, un nou minim istoric.

18 August 2015

Lira turcească a atins marţi un minim istoric

Lira turcească a coborât marţi la cel mai redus nivel din istorie în raport cu dolarul, după ce Banca centrală a decis să lase dobânda de bază nemodificată pe fondul incertitudinii politice,

13 August 2015

Lira turcească se prăbuşeşte la un minim istoric

Moneda naţională a Turciei a fost aruncată către nivelul de 2,81 lire pentru un dolar de criza politică internă.

08 Iunie 2015

Lira turcească se prăbuşeşte!

Banca Centrală a Turciei a anunţat luni că va scădea dobânzile aplicate la depozitele în valută, în condiţiile în care lira a atins un nou minim istoric după anunţarea rezultatelor

11 Decembrie 2014

Jaf armat la o casă de schimb valutar

Un individ este căutat de poliţie după ce a jefuit în această după-amiază, 11 decembrie, o casă de schimb valutar şi a încercat să jefuiască filiala unei bănci din Bălţi. Suspectul avea

19 Septembrie 2014

Lira sterlină, cel mai ridicat nivel faţă de euro din ultimii doi ani

Lira sterlină s-a apreciat vineri cu 0,43% faţă de euro, atingând un maxim al ultimilor doi ani în raport cu moneda utilizată de cele 18 state din zona euro, şi cu 0,8% faţă de dolar, cel mai

08 Septembrie 2014

Lira sterlină se depreciază din cauza temerilor privind independenţa Scoţiei

Lira sterlină s-a depreciat luni la minimul ultimelor zece luni faţă de dolar, din cauza incertitudinilor privind viitorul Scoţiei în Regatul Unit, transmite BBC.

11 Aprilie 2014

JAF ÎN BUCUREȘTI. Casiera unei case de schimb valutar a fost ATACATĂ cu un CUȚIT

Un bărbat înarmat cu un cuțit a jefuit azi, în jurul orei 12.00, o casă de schimb valutar de pe Bulevardul Mihai Bravu din Capitală.

18 Februarie 2014

Reader's Digest UK a fost vânduta pentru o lira

Candva una dintre cele mai populare reviste - Reader's Digest Marea Britanie - a fost vândut pentru o lira sterlina, anunta The Guardian.

13 Ianuarie 2014

Vânzările Metro, afectate de fluctuaţiile de schimb valutar în T4 2013

Vânzările Metro AG, al patrulea retailer european, au scăzut cu 3,3% în ultimul trimestru din 2013, tranzacţiile înregistrate în perioada Crăciunului fiind sub aşteptări, iar fluctuaţiile

13 Ianuarie 2014

Vânzările Metro, afectate de fluctuaţiile de schimb valutar în T4 2013

Vânzările Metro AG, al patrulea retailer european, au scăzut cu 3,3% în ultimul trimestru din 2013, tranzacţiile înregistrate în perioada Crăciunului fiind sub aşteptări, iar fluctuaţiile

13 Ianuarie 2014

Vânzările Metro, afectate de fluctuaţiile de schimb valutar în T4 2013

Vânzările Metro AG, al patrulea retailer european, au scăzut cu 3,3% în ultimul trimestru din 2013, tranzacţiile înregistrate în perioada Crăciunului fiind sub aşteptări, iar fluctuaţiile

13 Ianuarie 2014

Vânzările Metro, afectate de fluctuaţiile de schimb valutar în T4 2013

Vânzările Metro AG, al patrulea retailer european, au scăzut cu 3,3% în ultimul trimestru din 2013, tranzacţiile înregistrate în perioada Crăciunului fiind sub aşteptări, iar fluctuaţiile

13 Ianuarie 2014

Vânzările Metro, afectate de fluctuaţiile de schimb valutar în T4 2013

Vânzările Metro AG, al patrulea retailer european, au scăzut cu 3,3% în ultimul trimestru din 2013, tranzacţiile înregistrate în perioada Crăciunului fiind sub aşteptări, iar fluctuaţiile

28 Decembrie 2013

Lira turcească, în cădere liberă pe fondul crizei guvernamentale

Lira turcească a atins, vineri, un minim record, iar acţiunile turceşti au înregistrat şi ele scăderi considerabile, după ce premierul Recep Tayyip Erdogan a decis să înlocuiască aproape

11 Aprilie 2013

Razie la casele de schimb valutar din Timisoara

Comisari ai Gărzii Financiare au confiscat, în urma unui control făcut la zece case de schimb valutar din Timişoara, suma de 30.000 de euro, după ce au constatat lipsa documentelor fiscale

26 Februarie 2013

SPĂLARE DE BANI la case de schimb valutar. 13 PERCHEZIŢII în Bucureşti şi Ilfov

La această oră, poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigarea fraudelor cu spijinul luptătorilor din cadrul structurii de intervenţie rapidă fac trei percheziţii la case de schimb

21 Noiembrie 2012

Daca euro s-ar comporta ca o lira italiana, nu ca o marca germana

Economia europeană, apăsată de trei ani de criza datoriilor şi creşterea şomajului, s-ar descurca mai bine dacă euro ar fi o monedă mai slabă, asemănătoare mai mult lirei italiene

01 Noiembrie 2012

Jaf la o casă de schimb valutar din Capitală

Un bărbat a intrat, joi, într-o casă de schimb valutar de pe Calea Moşilor, din Sectorul 2 al Capitalei, a lovit-o pe casieriţă, a furat o sumă de bani şi apoi a fugit, au declarat pentru

28 August 2012

Spărgător de case de amanet si schimb valutar urmărit internaţional, prins la Călăraşi

Fiul interlopului din Călăraşi Vlad Costel, zis "Ţaganu", un tânăr de 19 ani, urmărit internaţional după ce a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru multiple

22 Februarie 2010

Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia

O persoană a reuşit să fure, duminică, aproape patru mii de euro de la o casă de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, după ce a atacat-o pe casieră cu un spray paralizant.

05 Aprilie 2009

O casa de schimb valutar din centrul orasului Baia Mare a fost sparta

O casa de schimb valutar din centrul orasului Baia Mare, aflata langa sediul Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS), a fost sparta, in noaptea de miercuri spre joi.

21 Martie 2009

Berceanu: Prin sistemul de plati Bechtel s-a tranformat intr-o casa de schimb valutar

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a criticat din nou, vineri, la Oradea, contractul incheiat de Guvernul Nastase cu firma Bechtel, afirmand ca statul are numai obligatii, iar firma toate

20 Martie 2009

Urmele lui Gribenco, pe masina casei de schimb valutar

Cercetarea dublului asasinat produs in luna ianuarie la Casa de schimb valutar din Brasov scoate la iveala o serie de informatii surprinzatoare,

08 Martie 2009

Cluj-Napoca: O casa de schimb valutar a fost sparta (Video)

O casa de schimb valutar din centrul municipiului Cluj-Napoca a fost sparta, in noaptea de marti spre miercuri. Potrivit unor surse din Politie, in momentul spargerii, in unitate nu se afla niciun

08 Martie 2009

Trei suspecti in cazul spargerii casei de schimb valutar din Cluj-Napoca

Trei persoane sunt suspecte in cazul spargerii care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri la o casa de schimb valutar din centrul municipiului Cluj-Napoca.

18 Decembrie 2008

Lira sterlina coboara la un minim record fata de euro

Lira sterlina a continuat sa se deprecieze fata de euro astazi, coborand la 93 de peni/euro in aceasta dupa-amiaza la Londra, informeaza Bloomberg.

16 Decembrie 2008

Euro urca la maximul istoric fata de lira sterlina

Moneda europeana s-a apreciat, luni, fata de dolar cu un procent, ajungand la maximul ultimelor opt saptamani, in timp ce in raport cu lira sterlina a atins recordul de 0,9022 unitati, ca urmare a

05 Decembrie 2008

Lira sterlina coboara la minime record fata de euro si dolar

Lira sterlina a coborat la noi minime fata de euro si dolarul american, dupa ce reducerea masiva a dobanzii de referinta in Suedia a alimentat speculatiile potrivit carora BCE si Banca Angliei vor

13 Noiembrie 2008

Lira sterlina a atins miercuri un nou record minim in raport cu euro

Lira sterlina a atins, miercuri, un record minim de 0,83 pence fata de euro si a coborat sub pragul de 1,5 dolari, cea mai redusa valoare din ultimii sase ani si jumatate, in urma asteptarilor ca

27 Octombrie 2008

Homarul de criza, dejunul de o lira si benzina de lux

Pentru prima data de la introducerea sa, moneda unica europeana euro scade in ritm accelerat fata de dolar (intr-o singura luna s-a devalorizat fata de dolar cu 24,20%), scrie Reuters.

15 Octombrie 2008

O aradeanca a fost inselata de o casa de schimb valutar cu peste 3.000 de lei

Aradeanca avea 3.000 de euro, pe care spera sa primeasca in schimb aproape 12.000 de lei. Cand s-a vazut in mana cu doar 9.000 de lei, femeia a lesinat. Casiera s-a scuzat, explicand ca a facut

08 Octombrie 2008

Ritmul unui Schimb valutar

Din 17 octombrie, intra in cinematografe cel mai nou film al regizorului Nicolae Margineanu, Schimb valutar, dupa un scenariu semnat de Tudor Voican - licentiat in scenaristica, asistent universitar

26 Septembrie 2008

Dolarul american si euro s-au scumpit la casele de schimb valutar

Comisia Nationala de Prognoza a urcat estimarea cursului de schimb mediu pe 2008 la 3,63 lei/euro, iar pe pietele internationale asistam la cel mai mare faliment bancar din istoria industriei bancare

24 Septembrie 2008

Comision de 16% la o casa de schimb valutar

Societatea SaraLex Bucuresti, care detine doua case de schimb valutar in zona centrala a municipiului Bistrita, a fost amendata de Oficiul pentru Protectia Consumatorului (OPC) cu 30.000 de lei,

02 Septembrie 2008

Lira sterlina a atins luni minimul istoric in raport cu euro

Moneda britanica se depreciaza puternic pe piata valutara internationala pe fondul inrautatirii perspectivelor economice. Lira a pierdut 7% in raport cu dolarul in ultima luna si a atins luni

20 August 2008

Nu va lasati pacaliti de casele de schimb valutar!

Atentie la casele de schimb valutar! Informatiile care apar pe afisele exterioare nu reprezinta intotdeauna si cursul real de schimb. Numarul mare al sesizarilor primite de oficiile pentru protectia

18 August 2008

Lira sterlina pierde teren in fata dolarului american

Lira sterlina s-a depreciat vineri pentru a 11-a zi consecutiv in favoarea dolarului, continuand cea mai lunga perioada de pierderi pe care a cunoscut-o moneda engleza in ultimii 37

04 August 2008

Lira turceasca a prins un val de crestere

Lira turceasca a inregistrat cea mai mare apreciere saptamanala in fata dolarului din ultimii doi ani, dupa ce Curtea Constitutionala a respins cererea de dizolvare a Partidului Justitie si