Liudmila Putina are legături cu o clădire istorică din Moscova închiriată cu milioane de dolari anual

19 mai, 2017

Un nou exemplu de îmbogăţire prin scheme ilicite iese la suprafaţă în cazul familiei lui Vladimir Putin. Potrivit unor documente şi surse citate de Reuters, fosta soţie a actualului preşedinte rus se află printre fondatorii şi susţinătorii unei fundaţii care deţine o proprietate istorică ce aduce anual venituri de milioane de dolari de la chiriaşi.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

PayPal cumpără iZettle pentru 2,2 miliarde de dolari

PayPal a achiziţionat cu 2,2 miliarde de dolari iZettle, o companie suedeză de plăţi online, care vinde un cititor de carduri pentru micile afaceri, transmit BBC şi Reuters, citate de Agerpres.

PayPal va plăti 2,2 miliarde de dolari pentru achiziţionarea companiei suedeze iZettle

PayPal a achiziţionat cu 2,2 miliarde de dolari iZettle, o companie suedeză de plăţi online, care vinde un cititor de carduri pentru micile afaceri.

FOTO O organizaţie iraniană oferă 100.000 de dolari pentru distrugerea Ambasadei SUA din Ierusalim

O organizaţie iraniană a propus o recompensă de 100.000 de dolari oricărei persoană care distruge noul sediu al Ambasadei SUA din Israel, deschis luni la Ierusalim.

ANCOM: 4,8 milioane de conexiuni la internet fix. Creştere de 13% în mediul rural

„Deși internetul mobil asigură nevoia de a avea acces la informațiile online oricând și oriunde, internetul fix este cel care furnizează viteze suficient de mari pentru cantitățile uriașe

Bogdan Costea - Team Leader Carmeuse Agricultura România: „Avem peste 6 milioane ha de teren cu probleme”

Prezent la conferința Capital, Agricultura 2018, Bogdan Costea, Team Leader Carmeuse Agricultura România, a explicat că în 1991 România avea 1,5 milioane de hectare de terenuri acide, iar acum