Liviu Dragnea RUPE TĂCEREA în ceea ce privește PENSIILE SPECIALE: „ Nu există în prezent...”

12 august, 2017

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit deschis, într-un interviu pentru postul România TV despre programul de guvernare și scandalul care înconjoară de ceva vreme controversatul subiect al pensiilor speciale.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Liviu Dragnea

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

FCSB, fără rival în România! Capitolul la care rivala Dinamo nu există » Echipa lui Dică, cu 250 de locuri peste "câini"

Un top realizat pe baza punctajelor din cupele europene în participările din ultimii 10 ani o plasează pe FCSB în primele 50 de locuri. E pe poziţia 49, cu un punctaj de 59,500.

Dragnea şi PSD, ţinta ironiilor după PRODUCŢIA-RECORD la FLOAREA-SOARELUI: „Boss, eşti tare. Nu umblaţi puţin şi la legea gravitaţiei?”

După anunțul fabulos făcut de Dragnea pe contul său de Facebook, referitor la producția record la floarea soarelui, în 2017, o serie de reacții spumoase au apărut din partea utilizatorilor.

Ce a scris „mortul lui Dragnea” în ultimul denunț împotriva liderului PSD. Legătura dintre Dragnea și Tel Drum, pe masa procurorilor DNA

Romică Părpălea, cunoscut drept „mortul lui Dragnea”, a scris în denunțul depus pe data de 20 iulie la DNA că firma Tel Drum ar fi obținut două credite în valoare totală de 28 de

Cine este FEMEIA care câştigă MAI MULT decât DRAGNEA la Camera Deputaţilor? SUMA LUNARĂ COLOSALĂ

Contrar a ceea ce crede populaţia, se pare că nu Liviu Dragnea, ar avea cel mai mare salariu din Camera Deputaţilor. O femie îl depăşeşte pe şeful PSD când e vorba de bani.

Scrisori pe care Obama i le-a trimis primei sale iubite au fost făcute publice: „Ne vom dori întotdeauna ceea ce nu putem avea“

Scrisori de dragoste pe care fostul preşedinte american Barack Obama i le-a trimis primei sale iubite, în anii 1980, au fost făcute publice la o bibliotecă a Universităţii Emory din Atlanta,