LOCURI DE MUNCA: Angajări pe bandă rulantă în retail

27 noiembrie, 2012

Retailerii scot la bătaie peste 200 de locuri de muncă în pragul Sărbătorilor de Iarnă, potrivit anunţurilor de angajare publicate pe site-ul de recrutare Bestjobs.ro. Cei mai mulţi dintre aceştia caută în special şefi şi manageri de raion. Vezi ce posturi oferă mai exact...

Vezi si:

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

Excluderi pe bandă rulantă în PNL: 13 membri, puși "pe făraș"

PNL a câștigat alegerile europarlamentare, dar acest lucru nu aduce liniște deplină în partid. Drept dovadă, Filiala Olt a exclus mai mulți membri, în urma unei analize interne.

Arheologi germani au descoperit  400 de artefacte în locuri unde au fost comise crime naziste

Istorici şi arheologi germani au descoperit aproximativ 400 de artefacte  în trei localităţi rurale unde trupele naziste au ucis 208 de persoane supuse la muncă silnică  cu puţin timp

O bancă mare din România închide din sedii. Se fac concedieri pe bandă rulantă!

O importantă bancă din România desființează o parte din sedii. Această bancă a intrat în România prin achiziția Piraeus Bank.

Descoperire neobişnuită pe un aeroport: Un pasager a părăsit peste 1.500 de broaşte ţestoase acoperite cu bandă adezivă

Peste 1.500 de broaşte ţestoase vii, acoperite cu bandă adezivă, au fost descoperite în bagaje părăsite pe Aeroportul din Manila, capitala Filipinelor, relatează BBC News.

Ponta are probleme în familie! Cine îl pune la punct pe fostul premier. "E bine să vorbim despre ce am făcut fiecare și să nu încercăm să ne asumam inițiativele și munca altora"

O persoană pănă nu demult foarte apropiată de fostul premier, Victor Ponta, a lansat un atac virulent la adresa acestuia și l-a acuzat, indirect că îşi arogă merite pe care nu le are.