Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj: 15 km ”se deschid circulației” în decembrie

05 noiembrie, 2016

În acest moment, pe Lotul 2 (28 km) al Autostrăzii Lugoj – Deva gradul de execuție este de peste 52%. Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, promite că, pe acest tronson, în luna decembrie 2016, vor fi deschiși circulației 15 km, iar ceilalți 13 km vor rămâne în execuție.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Tăriceanu linişteşte apele în Guvern. „Am hotărât viitorul Coaliției”

După şedinţa Biroului Politic Central al ALDE, care a avut loc vineri, preşedintele formaţiunii politice Călin Popescu Tăriceanu a prezentat concluziile discuţiilor pe care le-a avut cu

INFOTRAFIC. Circulație de coșmar pe DN1. Traficul a fost redirecționat

Se circulă bară la bară pe DN1, pe sensul dinspre Brașov, iar polițiștii au decis ca traficul rudier să fie redirecționat pe DN1 A.

Emoții mari pentru Cosmin Contra! Florin Andone s-a accidentat și n-a mai fost inclus în lotul lui Brighton

Florin Andone (25 de ani) era anunțat titular în partida dintre Crystal Palace și Brighton din etapa a 30-a din Premier League, însă în urma unei accidentări de ultimă oră

VIDEO Prunea, fără inhibiții despre legenda „bărbăției” sale: „E înspre 30 de centimetri, dar n-am măsurat-o” » Povestea amuzantă cu Halagian la dușuri :)

Invitat în această dimineață la GSP Live, fostul portar Florin Prunea, 50 de ani, a deschis un subiect sensibil, intens mediatizat în perioada în care activa ca jucător. 

16 zile până la Suedia - România » Vasile Mogoș se roagă în fiecare zi să prindă lotul definitiv al României: „Am și eu o întrebare. Când se anunță lista finală a convocaților?” :)

Vasile Mogoș (1,86 metri) e plin de tatuaje și pare un tip fioros, dar a plâns când a aflat că e pe lista convocărilor de principiu pentru „dubla” cu Suedia și