LOVITURĂ pe SCENA POLITICĂ. Apare un NOU PARTID. PSD are motive să se TEAMĂ

21 aprilie, 2017

Președintele Klaus Iohannis și fostul premier Dacian Cioloș se raliază politic pentru o revenire în forță a dreptei românești. Cei doi vor forma „Liga Vestului”, o formațiune care va reuni toate partidele anti-PSD.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Pomohaci, CONEXIUNI puternice în CLASA POLITICĂ din România! Un POLITICIAN a RUPT TĂCEREA

Povestea lui Cristian Pomohaci continuă să fie spusă de persoane care au intrat în contact cu fostul preot. A venit rândul unui politician care a trăit în același sat cu Pomohaci.

BREAKING NEWS: LOVITURĂ pentru OLGUŢA Vasilescu!

"Când au aflat pretenţiile ministrului Olguţa Vasilescu, toţi au părăsit comisia!"

LOVITURĂ-ȘOC pentru KOVESI. Chiar ACUM

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a cerut luni Curții Constituționale a României (CCR) să constate și să soluționeze conflictul juridic de natură constituțională între

LOVITURĂ PENTRU UDMR! Liderii maghiarilor NU AU OBŢINUT CE AU DORIT. Primele reacţii

Parlamentarii PSD au refuzat inițitiva UDMR, ca ziua de 15 martie să fie declarată ziua minorității maghiare din România, în ciuda negocierilor intense.

Andreea Cosma, REACȚIE DURĂ după LOVITURA primită de procurorul „PORTOCALĂ”: „Să devină iar o maşină de ucis? Să "paradească" cetățeni?”

Deputata PSD Andreea Cosma, una dintre victimele procurorului Mircea Negulescu, zis "Portocală", reacţionează la decizia luată luni, 23 octombrie, de judecătorii ÎCCJ, care au menţinut