Mihai Stoica, revoltat după meciul cu Astra: "O nouă viciere de rezultat. Forța, forța cefere"

12 august, 2017

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a reacționat pe contul său de Facebook după ce arbitrul Vladimir Urzică a dictat ofsaid la o fază în care Golofca marcase în meciul cu Astra, scor 1-1. "Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forța, forța cefere", a reacționat Mihai Stoica.

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

Sperietoarea "Magiun" » Marin Barbu revine ca adversar în "Ștefan cel Mare", unde a produs în 2000 un rezultat-șoc

O dată în viață! Memorabil. Marin Barbu (59 de ani) se întoarce mâine seară ca adversar al roș-albilor, acum pregătind pe Juventus Colentina. Încă mai produce frisoane

Ophelia a devenit uragan de categoria 3, după ce a trecut de Insulele Azore şi se îndreaptă spre Irlanda

Uraganul Ophelia, format în zona centrală a Oceanului Atlantic, a fost clasat de categoria 3, după ce a trecut sâmbătă seară în Insulele Azore, iar luni va ajunge în Irlanda, relatează CNN.

Hagi, mesaj către Gigi Becali după ce l-a exclus pe Alibec din lot! "Regele" îi învață pe steliști cum să procedeze: "Mi-am dat seama de asta"

Gică Hagi nu e de acord cu măsura luată de FCSB în cazul Alibec, excluderea din lot după evenimentele petrecute la meciul pe care roș-albaștrii l-au terminat la egalitate cu Voluntari.

„Inspectia Judiciara există pentru A VĂ APĂRA PE VOI DE NOI”. Magistrați în apărarea IJ, după atacul șefei DNA de vineri

Magistrații din România apără instituția Inspecției Judiciare, în contextul schimbărilor propuse de Ministrul Justiției.

Un fost fotbalist al Stelei surprinde! Declarația dată după ce a văzut meciul de aseară

Geraldo Alves (36 de ani) a jucat pentru Steaua doi ani. Între 2010 și 2012, iar după plecarea de la Astra, în vară, s-a lăsat de fotbal. Fostul fundaș a fost impresionat de atmosfera