Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca, cetățean de onoare al localității Dragomirești (Maramureș)

21 aprilie, 2017

Actualul ministru al Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca, va fi făcut cetățean de onoare al localității Dragomirești, din județul Maramureș. Evenimentul va avea loc în acest weekend. Dunca are 36 de ani și s-a născut la Brașov. El este fostul șef ANPC în perioada tragediei de la Colectiv. A fost demis de Victor Ponta după tragedia în urma căreia au murit 64 de persoane.  

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

Negulescu îl DESFIINȚEAZĂ pe Toader: „Nu am făcut nici un DENUNȚ. Ministrul Justiție se lasă MANIPULAT și a încălcat LEGEA”

Procurorul Mircea Negulescu s-a dezlănțuit asupra lui Tudorel Toader, după ce ministrul Justiției a declarat că magistratul a făcut un denunț împotriva șefei sale, Laura Codruța Kovesi.

Onoare de hoț

Banii din pilonul doi de pensii sunt ai statului! Nu am pus ghilimele fiindcă am citat din memorie spusele lui Liviu Dragnea, aflate de la televizor la ceas de mare audiență.

Alexandru Potor: Birocrația întârzie implementarea proiectelor

Fie că vrem, fie că nu, și indiferent de domeniul în care intenționăm să dezvoltăm proiecte, birocrația ne dă mari bătăi de cap. Reprezentanți din ministere și oameni de afaceri

Copilul Elenei Udrei va fi cetățean costa rican, statul nu poate rupe legătura dintre el și mamă

După ce va naște, Elena Udrea nu va putea fi repatriată în România. Deputatul Dragoș Dolănescu, stabilit în Costa Rica de 15 ani, a declarat pentru Antena 3 că procedurile din țara unde s-a

JAF cu AMENINȚĂRI la o BANCĂ din Maramureș. HOȚII sunt încă în LIBERTATE!

Două persoane au sustras miercuri, de la o sucursală din Baia Mare a Băncii Transilvania, o sumă de bani, ameninţând pe unul dintre angajaţi.