Ministrul Turismului: Mă gândesc la o măsurare a decibelilor din anumite zone de pe litoral

21 aprilie, 2017

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, vrea ca în acest sezon estival, în anumite zone de pe litoral, să fie măsuraţi decibelii, precizând că există anumite zone din Eforie, Costineşti şi Vama Veche unde turiştii sunt deranjaţi de zgomot, potrivit news.ro. Oficialul a adăugat că această problemă i-a fost semnalată de turoperatori germani când a participat la Târgul de Turism de la Berlin.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

ALERTĂ MEDICALĂ! Ministrul Sănătăţii a ordonat un CONTROL URGENT la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu

Alertă medicală la Târgu-Jiu! Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a cerut inspectorilor sanitari să facă un control la Spitalul de Urgență, ca urmare a informațiilor din presă cu privire

Anunț CAPITAL făcut de ministrul EDUCAȚIEI. Învățământul trece în ERA DIGITALĂ. TOȚI ELEVII sunt AFECTAȚI

Anunțul făcut de ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, duce învățământul într-o nouă eră, iar modul tradițional de a educa elevii pare să dispară.

Primele MĂSURI luate după CRIMA de la METROU. Ministrul Transporturilor a făcut ANUNȚUL OFICIAL

Presiunea mediatică la care au fost supuse autoritățile după crima care a oripilat România, pare să fi adus o rezolvare concretă.

Ultima ediție din acest an a Tribunei Zero îl va avea invitat pe ministrul sportului!

Marius Alexandru Dunca, ministrul Tineretului și Sportului, va fi invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la ultima ediție a emisiunii Tribuna Zero din acest an, luni, 18 decembrie, de la ora 21:00.

Ministerul Turismului: Bugetul pentru marketing şi promovare creşte cu 80% în 2018

Bugetul pentru marketing şi promovare al Ministerului Turismului va avea un plus de 80,84% pe proiectul de buget din 2018, respectiv un plus cu 15,341 milioane de lei, a declarat, marţi, în