Moculescu, stripper la Mamaia

25 august, 2012

La 75 de ani, compozitorul Horia Moculescu suportă cu greu căldurile! Invitat la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia 2012, el le-a reproşat organizatorilor că, în culisele Teatrului de vară "Soveja", nu există nici un fel de ventilaţie şi că aerul este insuportabil. Roşu la faţă şi plin de transpiraţie, Moculescu nu a mai suportat: s-a aşezat pe bordură, la aer, şi-a desfăcut nasturii de la cămaşă, dar şi cureaua de la pantaloni!

Vezi si:

Citeste mai mult despre Horia Moculescu

Sursa: click.ro

Trebuie sa mai citesti

Cine este bruneta focoasă care s-a combinat cu Hamude. Ce a spus stripper-ul despre Elena Băsescu

Hamude Dawoud, de la Puterea Dragostei, a fost combinat cu Andreea Podărescu. Bruneta făcea furori printre bărbați, la acea vreme.

ARESTĂRI pentru TRAFIC de DROGURI de mare risc. COCAINĂ vândută în CLUBURI, la Mamaia

Trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani, din Constanța, au fost arestați pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă

Suma incredibilă plătită de un român pe un sejur la Mamaia!

În ultimii ani s-au făcut diverse glume, mai ales în mediul online, referitor la prețurile cerute de operatori pentru un sejur în stațiunile de pe litoralul românesc.

Ciprian Tătărușanu a găsit soluția pentru gazonul de pe Arena Națională: "Dinamo - FCSB s-a jucat ca la Mamaia"

Ciprian Tătărușanu (32 de ani) a vorbit despre situația gazonului de pe Arena Națională și crede că soluția ideală ar fi ca FRF să ia în primire stadionul. România - Lituania

"A fost ca la Mamaia" :) » Ciprian Tătărușanu a găsit soluția pentru gazonul de pe Arena Națională

Portarul lui Nantes, Ciprian Tătărușanu (32 de ani), a deplâns situația gazonului de pe Arena Națională și crede că soluția ideală ar fi ca FRF să ia în primire stadionul.