Neymar va plăti o amendă de 2,1 milioane euro fiscului brazilian

12 august, 2017

Vedeta fotbalului mondial, Neymar (PSG), a fost de acord să plătească o amendă de 2,1 milioane de euro către autorităţile fiscale din Brazilia pentru a încheia un litigiu privind plata drepturilor de imagine atunci când s-a transferat de la Santos, primul său club, la FC Barcelona, au declarat avocaţii săi, anunță Agerpres.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Un om fără adăpost a găsit 300.000 de euro într-un aeroport din Paris

Un bărbat a dat peste două valize pline cu bani după ce s-a sprijinit de o uşă de pe aeroportul Charles de Gaulle din Franţe. Potrivit forţelor de ordine, acesta ar fi fost o persoană fără

Firea pompează 60 milioane euro în firmele pe care le-a creat

Majorări de capital social de peste 271 milioane lei la 18 companii municipale, pe ordinea de zi a şedinţei CGMB

Deutsche Bank obţine 305 milioane de euro în urma vânzării subsidiarei din Polonia

Bank Zachodni WBK, al treilea grup bancar polonez, a anunţat joi că va plăti 1,29 miliarde de zloţi (362 milioane de dolari sau 305 milioane de euro) pentru achiziţionarea subsidiarei Deutsche

Curs BNR: Euro crește până la 4,6332 lei

Leul a scăzut joi, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), față de euro și lira sterlină, și a crescut în raport cu dolarul și francul elvețian.

Complexul Oltenia primeşte 6,2 milioane de lei prin PNI

Ministerul Energiei a autorizat plata primei cereri de rambursare prin Planul Naţional de Investiţii (PNI), de la înfiinţarea acestuia, în 2013, potrivit unui comunicat al instituţiei.