Omorâtă de Salvarea în care era fiul ei

14 decembrie, 2009

Elena Cojocaru (51 de ani), din comuna nemţeană Tarcău, a murit într-un accident stupid, vineri noaptea, călcată chiar de ambulanţa în care se afla fiul său, Cezar (32 de ani). Seara tragediei a debutat tumultuos pentru familia Elenei Cojocaru: o ceartă izbucnită de pe fondul...

Vezi si: Elena Cojocaru (51 de ani), din comuna nemţeană Tarcău, a murit într-un accident stupid, vineri noaptea, călcată chiar de ambulanţa în care se afla fiul său, Cezar (32 de ani).

Seara tragediei a debutat tumultuos pentru familia Elenei Cojocaru: o ceartă izbucnită de pe fondul consumului de alcool. La ora 22.00, fiul femeii, Cezar Mihai Coptură, a sunat la 112 implorând ajutorul poliţiei, deoarece mama sa îl snopea în bătaie. Oamenii legii l-au escortat pe Cezar la secţie, apoi l-au internat la spitalul din Bicaz pentru a-i îngriji vânătăile.

Ajuns la spital, tânărul a devenit violent, iar medicii au hotărât să-l transfere cu o ambulanţă la spitalul din Piatra Neamţ. În drumul său, maşina Salvării a trecut prin comuna Tarcău, unde aştepta, la o trecere de pietoni, Elena Cojocaru, care voia să urce şi ea la bord.

Femeia stătea în mijlocul şoselei şi-i făcea semne să oprească, însă ambulanţa a lovit-o în plin. Şoferul de pe autospecială susţine că a fost orbit în acel moment de farurile unei alte maşini, care venea din sens opus. În momentul impactului, ambulanţa avea semnalele luminoase şi sonore pornite şi circula cu 90 de kilometri la oră.

„Şoferul susţine că, dintr-o dată, a observat prin parbriz, în partea dreaptă, ceva ce semăna cu o stafie. A oprit şi abia atunci a văzut că a accidentat o femeie", a declarat Letiţia Dămoc, şefa Serviciului de Ambulanţă. Şoferul de pe autospecială s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Băiatul ăsta ne-a făcut numai probleme. Era beţiv şi una-două ne ameninţa că-şi taie venele. O făcea pe nebunul. Acum, din cauza lui a murit maică-sa", ne-a spus Nicolae Cojocaru, tatăl vitreg al lui Cezar.

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Petre Bălăceanu, românul care a dat mâna cu John Fitzgerald Kennedy. POVESTEA UNEI FOTOGRAFII

Pe 22 noiembrie s-au împlinit 54 de ani de la asasinarea președintelui american. JFK a devenit o legendă a politicii. În cei doi ani de mandat la Casa Albă, Kennedy a avut foarte puține contacte

POLUAREA cu LUMINĂ, ultima NENOROCIRE care se abate asupra PĂMÂNTULUI

Poluarea Pământului cu lumină artificială, care este în creştere, afectează sănătatea umană, animalele şi plantele.

Sfârșit tragic pentru bătrânul care mergea 10 km pe jos pentru o pâine

76 de ani, o viaţă petrecută pe muchie de cuţit şi un destin aprig, pe măsura unei existenţe „tumefiate” de spectrul sărăciei.

Nu mai sunt bani? Bugetarii care nu și-au mai luat salariile de două luni!

Aproximativ 100 de salariaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au protestat marţi dimineaţă, în curtea instituţiei, nemulţumiţi de faptul că nu

Satul în care NU SE CEARTĂ NIMENI. O istorie care VA MURI odată cu ULTIMUL LOCUITOR

La cei 85 de ani câți numără în tolba vieții, Tanti Ecaterina este singura locuitoare a unui sat ce pare pierdut în negura timpului