Omorâtă de Salvarea în care era fiul ei

14 decembrie, 2009

Elena Cojocaru (51 de ani), din comuna nemţeană Tarcău, a murit într-un accident stupid, vineri noaptea, călcată chiar de ambulanţa în care se afla fiul său, Cezar (32 de ani). Seara tragediei a debutat tumultuos pentru familia Elenei Cojocaru: o ceartă izbucnită de pe fondul...

Vezi si: Elena Cojocaru (51 de ani), din comuna nemţeană Tarcău, a murit într-un accident stupid, vineri noaptea, călcată chiar de ambulanţa în care se afla fiul său, Cezar (32 de ani).

Seara tragediei a debutat tumultuos pentru familia Elenei Cojocaru: o ceartă izbucnită de pe fondul consumului de alcool. La ora 22.00, fiul femeii, Cezar Mihai Coptură, a sunat la 112 implorând ajutorul poliţiei, deoarece mama sa îl snopea în bătaie. Oamenii legii l-au escortat pe Cezar la secţie, apoi l-au internat la spitalul din Bicaz pentru a-i îngriji vânătăile.

Ajuns la spital, tânărul a devenit violent, iar medicii au hotărât să-l transfere cu o ambulanţă la spitalul din Piatra Neamţ. În drumul său, maşina Salvării a trecut prin comuna Tarcău, unde aştepta, la o trecere de pietoni, Elena Cojocaru, care voia să urce şi ea la bord.

Femeia stătea în mijlocul şoselei şi-i făcea semne să oprească, însă ambulanţa a lovit-o în plin. Şoferul de pe autospecială susţine că a fost orbit în acel moment de farurile unei alte maşini, care venea din sens opus. În momentul impactului, ambulanţa avea semnalele luminoase şi sonore pornite şi circula cu 90 de kilometri la oră.

„Şoferul susţine că, dintr-o dată, a observat prin parbriz, în partea dreaptă, ceva ce semăna cu o stafie. A oprit şi abia atunci a văzut că a accidentat o femeie", a declarat Letiţia Dămoc, şefa Serviciului de Ambulanţă. Şoferul de pe autospecială s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Băiatul ăsta ne-a făcut numai probleme. Era beţiv şi una-două ne ameninţa că-şi taie venele. O făcea pe nebunul. Acum, din cauza lui a murit maică-sa", ne-a spus Nicolae Cojocaru, tatăl vitreg al lui Cezar.

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Câte persoane care cumpără titluri de stat primesc venitul minim garantat?

Am explicat la un moment dat de ce pentru aceeași contravenție, comisă fix în același loc, e de preferat să te amendeze polițistul rutier în locul celui local. Fiindcă doar cel dintâi are

O NOUĂ LOVITURĂ pentru POLIȚISTUL PEDOFIL. Cel care ar fi trebuit „să-l PROTEJEZE” l-a „ARS” și mai rău

Polițistul pedofil care a agresat un copil în timp ce se afla cu el într-un lift a mai primit o lovitură, de această dată, chiar de la șeful său.

VASLUI. Un copil a fost muşcat de un şarpe care se împerechea

Un adolescent de 15 ani, din comuna Dragomiresti, judeţul Vaslui, a fost muscat de sşrpe în timp ce cãuta ciuperci pe câmp

CUTREMUR CIUDAT. ADÂNCIMEA la care s-a produs, INCREDIBIL DE MICĂ

Un nou cutremur a lovit Serbia la o adâncime incredibil de mică. Seismul a avut loc în miezul zile, la doar 13 kilometri adâncime.

„Dosarul Lilioara”. Fetița de legionar care a început colaborarea cu Securitatea la vârsta de CINCI ani

Cine a fost Lilioara, copila care a luat contact cu Securitatea la vârsta la care alte fetițe se jucau cu păpușile? Povestea ei, fără îndoială senzațională, completează viața de film a